Αρκαδία Η 44η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας άνοιξε τις πύλες της

Η 44η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας άνοιξε τις πύλες της

0

Η 44η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας άνοιξε τις πύλες της, στην Επισκοπή, την Πέμπτη 14 Αυγούστου. Θα διαρκέσει, όπως και η εμποροπανήγυρης, μέχρι την 21η Αυγούστου.

Όπως προέβλεπε το πρόγραμμα, μετά τον Μέγα Εσπερινό ακολούθησε λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας, έγιναν τα εγκαίνια και τέλος η προβλεπόμενη “δεξίωση” στον Προαύλιο χώρο της Οικοκυρικής Σχολής.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Κώστας Αθανασόπουλος τόνισε ότι “στόχος του Τεγεατικού Συνδέσμου για το άμεσο μέλλον είναι η αναβάθμιση του κτιρίου της Οικοκυρικής Σχολής”.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρθηκε «στη διαρκή στήριξη του Δήμου προς την εμποροπανήγυρη και την έκθεση». Ο βουλευτής Αρκαδίας και Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, «θύμισε την αντίδρασή του όταν τέθηκε θέμα συρρίκνωσης της διάρκειας τους».

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δήλωσε τη στήριξη του και υπογράμμισε ότι «οι εκδηλώσεις αυτές είναι δεμένες με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο».

Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος έδωσε «συγχαρητήρια προς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους».

Τέλος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αναφέρθηκε στον στόχο του “του χρόνου θα έχουμε ένα νέο πανηγύρι όπως αρμόζει σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία”.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version