Home Αθλητισμός Ροπαλιά Ηρακλή. Αστέρας εκτός Κυπέλου

Ροπαλιά Ηρακλή. Αστέρας εκτός Κυπέλου

0

Στη Τρίπολη, Αστέρας και Ηρακλής διεκδικούσαν  μια θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά το ισόπαλο 1-1 στο Καυτανζόγλειο.Το ματς δεν είχε και τόσο καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα να έχει τη φλύαρη υπεροχή. Πρώτη φορά που απείλησε ο Αστέρας στο ματς ήταν στο 41 με τον Μπαντιμπανγκά. Το τέλος του ημίχρονου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες δίχως σκορ. Ο Αστέρας ξεκίνησε με μια αλλαγή στο Β΄ ήμιχρονο,  ο Τσοκάνης πήρε τη θέση του Μπαντιμπανγκά. Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 56Ο λεπτό, μετά από πάσα του Κυριακίδη για τον Ρομάνο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσίτσκι γράφοντας το 0-1. Ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση και το αποτέλεσμα που θα του έφερνε τη πρόκριση όμως ο Ηρακλής αμυνόταν καλά. Δυστυχώς για τη ομάδα του Αστέρα το σκορ δεν άλλαξε και αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλου μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Η 11άδα του Αστέρα: Κοσίτσκι, Κιτοκό, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες.

Η 11άδα του Ηρακλή: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμάντας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Ζιάμπαρης, Περόνε, Ρομάνο, Κυριακίδης.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version