ΑργολίδαΗ 4η Έκθεση «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ»

Η 4η Έκθεση «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ»

Ρεπορτάζ: Κώστας Πρώιμος

Ολοκληρώνεται σήμερα η  διεξαγωγή της  4ης  Έκθεσης «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ»  που πραγματοποιείται στον πολυχώρο των Στρατώνων στην πόλη του Άργους…

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης έγιναν την Πέμπτη 14 Μαΐου, από τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, παρουσία πολλών εκπροσώπων του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της Αργολίδας… Στην τελετή έναρξης  της ανωτέρω πολυδιάστατης πολιτιστικής δράσης,  παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων,  ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Βουλευτής Αργολίδας   Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Φάνης Στεφανόπουλος και Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α-Μ  Νίκος Γκαβούνος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑργολίδας Φώτης Δαμούλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος  Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Άργους Δημήτρης Καρυάμης, ο Δ/ντης της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας Kωνσταντίνος  Δαρσινός η Δ/ντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου  Άννα Μαντά.

Η δημιουργός του γραμματόσημου Ελισάβετ Δήμα με τον Πρόεδρο της Τ.Κ Δημήτρη Καρυάμη

Στα  «Εν ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ», φιλοξενείται το διάσημο πλέον γραμματόσημο, που φιλοτέχνησε ειδικά για την περίσταση, η Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-M και γνωστή Εικαστικός  Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, ενώ  στην αίθουσα του  πολυχώρου, διεξάγεται  έκθεση γραμματοσήμου, με θέμα: «Οίνος και Μυθολογία», με την συμβολή του καταστήματος ΕΛΤΑ Άργους και  την υποστήριξη του φιλοτελιστή Δημήτρη Χουντάλα.

Οι δραστηριότητες άρχισαν ευθύς αμέσως,  μετά τα εγκαίνια με την ενδιαφέρουσα ομιλία της Οινολόγου Έλενας Μπαβελή, ενώ  η πολιτιστική βραδιά συνεχίστηκε ευχάριστα, υπό τις νότες μιας πρωτότυπης μουσικής παράστασης, με το «Θέρεμιν» να πρωταγωνιστεί και τις τολμηρές επιδείξεις, από τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ  με την Μυρτώ Πετροχείλου και τον Χριστόφορο Μακατσώρη,  ευρισκόμενους  κυριολεκτικά στον αέρα… Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο των Στρατώνων, καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης,  οι επισκέπτες  μπορούν να θαυμάσουν  πρωτότυπα γλυπτά, κατασκευασμένα από παλιά αντικείμενα, που εκθέτει ο Στέλιος Μαραγκός (Αrt Factory)…

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος ξεναγούμενος
από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Νίκο Γκαβούνο

Βασικός στόχος της έκθεσης «Εν ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ»,  αποτελεί η γνωριμία των επισκεπτών με αξιόλογα τοπικά προϊόντα, που παράγει η Αργολική γη… Στην διοργάνωση συμμετέχουν αρκετοί  τοπικοί παραγωγοί και επαγγελματίες, όπως  το Κτήμα ESMIOSοι Οινοποιίες Κορονιώτη, Παπαντώνη, Σ. Φράγκου, η αποσταγματοποιία  «Verino», η ποτοποιία Μαυράκη, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αργολίδας “Κianon Erga” η οικοτεχνία «Σπιτικό»,  το «γάλα του Μοριά» και η Αργογάλ.

Τα  4α «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ»,  συνδιοργανώνουν η Κ.Ε.Δ.Α.Μ  με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ενώ την έκθεση επιμελήθηκε, η Κατερίνα Δημακοπούλου.

Ιδιαίτερη μνεία, θα πρέπει να αποδώσουμε, στους  σπουδαστές του Ο.Τ.Ε.Κ. που χάριν στην εθελοντική τους συμμετοχή , συνέβαλλαν τα μέγιστα στην αρτιότητα της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα