Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ: Η «Ειρήνη-Αικατερίνη» ζει ακόμη στις καρδιές όσων θυμούνται…

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ: Η «Ειρήνη-Αικατερίνη» ζει ακόμη στις καρδιές όσων θυμούνται…

γράφει ο Κ.Π.

Την περασμένη Τετάρτη, (21 Δεκεμβρίου 2016) συμπληρώθηκαν τριάντα τρία ολόκληρα χρόνια, από την παρθενική χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου νηπιαγωγείου, που στέγασε τις ελπίδες και τα όνειρα των παιδιών της τοπικής Κοινότητας Πορτοχελίου.

Κατά την διάρκεια της 1ης χριστουγεννιάτικης εορτής στο πρώτο νηπιαγωγείο του Πόρτοχελίου, την 21η Δεκεμβρίου του 1983. Διακρίνονται ανάμεσα στα παιδάκια, οι Σπύρος Κυριαζής, Θανάσης Λουμουσιώτης, Μανώλης και Αντώνης Φραγκούλης, Νάσια Κορολή, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Χατζησταύρου, ο Παπανικόλας όρθιος στο βάθος και ο δωρητής του Νηπιαγωγείου κ. Παναγιώτης Βρεττάκος στο μέσον.
Θερμός εναγκαλισμός του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πορτοχελίου Παντελή Τριγκάκη, με τον αείμνηστο Παναγιώτη Βρεττάκο, στην είσοδο του 1ου Νηπιαγωγείου…

Ο πρόωρος θάνατος της κορούλας τους «Ειρήνης- Αικατερίνης», αν και δοκίμασε σκληρά όλη την οικογένεια, ωστόσο αποτέλεσε την αιτία και την αφορμή, ώστε ο πατέρας της θανούσας, ο αείμνηστος Παναγιώτης Βρεττάκος να προχωρήσει στην δωρεά του εν λόγω κτιρίου, του 1ου Νηπιαγωγείου Πορτοχελίου «Ειρήνη- Αικατερίνη», για να τιμήσει την μνήμη της.

Ο ευεργέτης του 1ου Νηπιαγωγείου την ώρα της εκδήλωσης, ενώ αριστερά και πίσω του διακρίνεται μια από τις πάλαι ποτέ εμβληματικές φυσιογνωμίες του Πορτοχελίου, ο εκλιπών Τάκης Φωστίνης.

Έκτοτε, η οικογένεια Βρεττάκου, δια του εκπροσώπου της Αναστασίου, μοιράζει αδιαλείπτως χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδάκια του νεότερου νηπιαγωγείου στο Πορτοχέλι, σε μια  αέναη συμβολική κίνηση, ανιδιοτελούς προσφοράς και θύμησης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα