Αργολίδα Ανεξαρτητοποίηση του Αναστάσιου Δρούγκα

Ανεξαρτητοποίηση του Αναστάσιου Δρούγκα

3

Τους λόγους αποχώρησης του απο τον συνδυασμό “Ναυπλιο, Επομενη Μερα” έκανε γνωστούς ο κ. Δρούγκας Αναστάσιος, με το κάτωθι ανακοινωθέν:

Θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους του Τοπικού Διαμερίσματος Μάνεσι,ότι αποχωρώ οικειοθελώς από το συνδυασμό “Ναυπλιο, Επομενη Μερα” του Κ. Δημήτρη Κωστούρου, και ανεξαρτητοποιούμαι,λόγω της μηδενικής συνεργασίας του Δημάρχου Ναυπλιέων και εμού (ως αντιπρόεδρος Τ.Δ. Μάνεσι) και της διαρκούς υποτίμησης του ρόλου μου,διότι σε ό,τι έχω ζητήσει έχω αγνοηθεί πλήρως. Κατόπιν ενημερώσεων από το προεδρείο μας στους εκάστοτε υπευθύνους για μείζον θέματα που προέκυπταν, δεν υπήρχε συνεννόηση και συνεργασία. Αντιθέτως,ο ίδιος ο Δήμαρχος ενημέρωνε μη εκλεγμένους πολίτες στο Τοπικό Διαμέρισμα, κάνοντας διάφορες μικροεργασίες εν αγνοία μας,με σκοπό την προσωπική του προβολή.
Αγανάκτησα να απολογούμαι στους πολίτες του Τ.Δ. για την ανυπαρξία του Δημάρχου Ναυπλιέων σε σοβαρά ζητήματα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Τοπικού Διαμερισματος Μάνεσι που με στήριξαν με την ψήφο τους, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσω, να είμαι στο πλευρό τους, σεβόμενος τη στήριξη και την τιμή που μου παρείχαν με την ψήφο τους.

Διαβάστε την απάντηση του συνδιασμού  “Ναυπλιο, Επομενη Μερα”

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version