Home Αργολίδα ΝΟΔΕ Αργολίδας – Δεν θα κατέβει στις εκλογές η Αποστολοπούλου

ΝΟΔΕ Αργολίδας – Δεν θα κατέβει στις εκλογές η Αποστολοπούλου

0

Αίσθηση προκαλεί η πρόσφατη απόφαση της νυν προέδρου της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελένης Αποστολοπούλου, να μην διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία του Τοπικού Κομματικού Οργάνου της ΝΔ, στις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα λάβουν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Διαβάστε  παρακάτω αυτούσια την ανακοίνωση, με την οποία η κυρία Αποστολοπούλου προ ολίγου, γνωστοποίησε την ανωτέρω  απόφασή της.

Τελευταία ημέρα για  την  υποβολή   της υποψηφιότητάς μου για την Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας. Ύστερα από ώριμη σκέψη και μετά από δύο χρόνια στο δύσκολο αλλά τιμητικό Αξίωμα αυτό, αποφάσισα να μην διεκδικήσω εκ νέου τη θέση της Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας.

Θα είμαι όμως παρούσα στους αγώνες της Παράταξής μας, θέτοντας υποψηφιότητα ως ΣΥΝΕΔΡΟΣ στο επόμενο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, έτοιμη να προσφέρω τα μέγιστα, με την εμπειρία που απέκτησα τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω «κλείνοντας» όλους όσους με στήριξαν έως τώρα:  το Βουλευτή του Νομού, τους Πολιτευτές,  τους Δημάρχους εν ενεργεία και μη της παράταξής μας, πρώην Βουλευτές, παλαιότερους  Προέδρους  της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ του Νομού μας, τους σπουδαστές  της ΔΑΠ -Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου,  τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας  και φυσικά  όλα τα  μέλη της Νέας Δημοκρατίας  που έδωσαν το παρών στις δράσεις, στις εκδηλώσεις και στις  Συνελεύσεις  του Κόμματός  μας.  

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω  τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, ένα-ένα ξεχωριστά, για την αδιάκοπη  παρουσία τους στις συνεδριάσεις του Οργάνου, για την ενεργοποίηση και την κινητοποίησή τους  όποτε οι συνθήκες και το Κόμμα απαιτούσαν, για τη διακριτική μα συγχρόνως  αποτελεσματική δράση που αναπτύξαμε ως πολιτική οντότητα, τις ημέρες της χειρότερης συγκυβέρνησης που υπήρξε έως τώρα στη Χώρα.

Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας και υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω πολιτικά αλλά και……..ηλικιακά ωριμότερη στη ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές. 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡ . ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version