Αργολίδα Προσφέρουμε μαλλιά – Χαρίζουμε χαμόγελα ελπίδας

Προσφέρουμε μαλλιά – Χαρίζουμε χαμόγελα ελπίδας

0

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών συναντά την Bergmann Kord στα πλαίσια του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου 2018 σε μια σπουδαία δράση ανάδειξης των αξιών του εθελοντισμού και ενίσχυσης της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Την Κυριακή 6 Μαΐου στην κεντρική πλατεία του Άργους, εθελοντές θα μπορούν να προσφέρουν 20 εκατοστά από τα μαλλιά τους, βάσει διαδικασίας εγκεκριμένων προδιαγραφών και να συνεισφέρουν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Η κα Βασιλική Κορδερά και ο κ. Βαρδής Κορδεράς, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, με την Πρωτοβουλία τους «HAIR for HELP», που είναι μια διαδικασία στήριξης σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης, ενθαρρύνουν εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους ογκολογικούς ασθενείς και πάσχοντες από αλωπεκίαση .

Η σπουδαία αυτή κοινωνική δράση θα πραγματοποιηθεί στο Άργος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord, στον τερματισμό του μεγάλου αυτού δρομικού γεγονότος.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version