Home Αθλητισμός Τρία μετάλλια για τους “πιτσιρικάδες” του Σ.Δ.Υ Αργολίδας

Τρία μετάλλια για τους “πιτσιρικάδες” του Σ.Δ.Υ Αργολίδας

0

Στο δημοτικό στάδιο της Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί αγώνες στίβου, παίδων – κορασίδων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου χθες Σάββατο.

Τα «πιτσιρίκια» του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας “ξεδίπλωσαν” το ταλέντο τους για άλλη μια φορά στο ταρτάν και ανέβηκαν συνολικά τρείς φορές στο βάθρο αποκομίζοντας ισάριθμα μετάλλια.

Η Νίκη Σκλαβούνου ήρθε 1η  στα 3000μ με χρόνο 11’34” (νέο ατομικό ρεκόρ και όριο για Πανελλήνιο πρωτάθλημα). Μόλις 20 λεπτά αργότερα, έτρεξε και στο αγώνισμα των 800μ για πρώτη φορά, σημειώνοντας επίδοση 2’42” και τερμάτισε 4η.

Ο Πάνος Μαλησιώρης τερμάτισε 1ος  στα 3000μ και για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στο στηπλ.
Ο βενιαμίν της παρέας, ο Μιχαήλ Δριμούρας, στο άλμα σε μήκος σημείωσε επίδοση 5,66μ. βελτιώνοντας το ρεκόρ του κατά μισό μέτρο και κατεταγεί 7ος. Επίσης, συμμετείχε και στο ακόντιο με βολή στα 29μ.

Η Μαριτίνα Ντόκου, παρά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στο πόδι στα τελευταία μέτρα και σχεδόν περπατώντας, τερμάτισε στα 400μ, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί και στα 200μ.
Τέλος, η Ελένη Πυργάκη, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνες στα 100μ και στην σφαιροβολία, αποκόμισε σημαντική εμπειρία για το μέλλον.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version