Αργολίδα Απονομές πιστοποιητικών παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Άργους.

Απονομές πιστοποιητικών παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Άργους.

0

Πραγματοποιήθηκαν οι απονομές πιστοποιητικών παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας σε εκατό τελειόφοιτους σπουδαστές καθώς και σε σαράντα ακόμη σπουδαστές του Προγράμματος εφαρμογής του προσανατολισμού και της συμβουλευτικής, στην κατάμεστη αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος χθες Κυριακή 3 Ιουνίου.

Στην ημερίδα που ξεκίνησε το μεσημέρι έγιναν παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών δεκαεννέα σπουδαστών, (ατομικές και ομαδικές). Ακολούθησε η ορκωμοσία και η απονομή των τίτλων. Η Σχολή διαθέτει ένα επαρκές, αυξημένων γνώσεων και επιστημονικού κύρους διδακτικό προσωπικό. Την διδακτική πορεία της Σχολής συντονίζουν με αυξημένη ευθύνη και αποτελεσματικότητα ο Διευθυντής drΠαναγιώτης Μουσταίρας, συνεπικουρούμενος από τις επιστημονικές υπεύθυνες κα Κασιμάτη Αικατερίνη και κα Καλούρη Ουρανία.

Το κύρος της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι αναβαθμισμένο και πρόδηλο στην Αργειακή κοινωνία με τις εξωστρεφείς της δράσεις, που πλησιάζουν ευρύτερα την κοινωνία, τις ανάγκες και τις αναζητήσεις αυτής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος απένειμε τίτλους στους φοιτητές καθώς και τα εύσημα στην ΑΣΠΑΙΤΕ, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δικαιούται επάξια το Α’ Πιστοποιητικό διασφάλισης της ποιότητας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version