ΑργολίδαΓιορτή Λήξης για το πρόγραμμα «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα»

Γιορτή Λήξης για το πρόγραμμα «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα»

Για δεύτερη χρονιά φέτος ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε σύμπραξη με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα» στην Αργολίδα στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεωντου Λυκείου Επιδαύρου.

Η Γιορτή Λήξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 18.00 (ώρα προσέλευσης 17.30) στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο.

Στη γιορτή θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και οι εργασίες των συμμετεχόντων. Θα συμμετάσχουν μαθητές και ενήλικες που έλαβαν μέρος στις φετινές δράσεις στα σχολεία, στους πολιτιστικούς συλλόγους και σε άλλους χώρους της Αργολίδας και θα συζητηθούν τα θέματα της φετινής και της επόμενης χρονιάς με το κοινό.

Για το 2018, οι δράσεις στην Αργολίδα εμπνεύστηκαν από τη φετινή θεματική του Φεστιβάλ Αθηνών καιΕπιδαύρου, Πολιτεία και Πολίτης, και περιελάμβαναν σειρά βιωματικών εργαστηρίων πουαπευθύνονταισε μαθητές, εκπαιδευτικούς και σε ενήλικες κατοίκους της Αργολίδας καθώς καισε ομάδες επισκεπτών από όλον τον κόσμο. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιάαπόέμπειρουςθεατροπαιδαγωγούς, θεατρολόγους, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες του θεάτρου, υπό την επιστημονικήνεπίβλεψη του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και του Τμήματος ΘεατρικώννΣπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τις δράσεις συντόνισαν: η Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σκηνοθέτρια και σύμβουλος εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Χριστίνα Ζώνιου, διδάσκουσα Υποκριτικής στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και η Αγγελική Τσάκωνα, θεατρολόγος και συντονίστρια της δράσηςΔημιουργική Απασχόληση για Παιδιά του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Πληροφορίες: lyceumepidaurus@greekfestival.gr

http://greekfestival.gr/gr/epidaurus_lyceum/page/paralliles-draseis-tou-lukeiou-epidaurou

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα