Home Αργολίδα Καλοκαιρινό αντάμωμα των απανταχού Ναυπλιέων

Καλοκαιρινό αντάμωμα των απανταχού Ναυπλιέων

0

Στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου για καλοκαιρινό περίπατο με επίκεντρο την επίσκεψη στο Μουσείο «Ι. Βορρέ», υπήρξε αθρόα συμμετοχή. «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» διέρχεται περίοδο δυναμικής παρουσίας όπως αποδεικνύει και η συνεχής εγγραφή νέων Αναπλιωτών στο Σύλλογο που με ενθουσιασμό συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του.

Ο καλοκαιρινός περίπατος έγινε το Σάββατο 2 Ιουνίου. Ξεκίνησαν την επίσκεψη με προορισμό το περίφημο Μουσείο «Ι. ΒΟΡΡΕ» στην Παιανία Αττικής. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του, που αποτελείται από Τμήμα μοντέρνας τέχνης με σπάνια έργα Ελλήνων Καλλιτεχνών και τμήμα παραδοσιακών αντικειμένων από όλη την Ελλάδα.Θαυμάσανε τους χώρους του κτήματος και απολαύσανε κάθε τμήμα του. Την ξενάγηση, έκανε ο εγγονός του Ίωνα Βορρέ – Αναστάσης Βορρές.

Μετά την επίσκεψή, σειρά είχε το μεσημεριανό γεύμα σε ταβέρνα στο Πόρτο – Ράφτη δίπλα στη θάλασσα, που είχε κλείσει το Δ.Σ. Γέλια, συζητήσεις, συγκίνηση και συναντήσεις χαμένες στο χρόνο ήταν η ομορφιά του καλοκαιρινού μεσημεριού για τα μέλη.

Μετά το φαγητό κατευθυνθήκανε για απογευματινό καφέ στο «Αυλάκι» δίπλα στη θάλασσα και επιστρέψανε όλοι με όμορφη διάθεση στον προορισμό μας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Κώστας Κολόκας ευχαρίστησε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην εκδρομή και υποσχέθηκε νέες όμορφες συναντήσεις.

Τα εγκώμια, τα χειροκροτήματα και τα σχετικά σχόλια για τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου αποτελούν δύναμη για Δ.Σ. που συνεχίζει την ανανέωση, στελέχωση και δυναμική παρουσία του Συλλόγου στην πρωτεύουσα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version