Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρκαδίαΔημήτρης Παυλής: Δυο νέα γήπεδα τένις είναι προς κατασκευή

Δημήτρης Παυλής: Δυο νέα γήπεδα τένις είναι προς κατασκευή

Την Κυριακή 1η Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι τελικοί αγώνες τένις του τουρνουά TRIPOLIS OPEN 2018. Την απονομή μετά την τελετή λήξης των αγώνων, έκαναν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτριος Παυλής, και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και του αθλητικού κόσμου.

Ο κ. Παυλής λίγο πριν της απονομές στους νικητές ανέφερε ότι: Είμαστε παρόντες και στηρίζουμε όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, το τένις είναι ένα άθλημα που είναι αγαπητό σε πολλά νέα παιδιά αλλά και σε μεγάλους, έχει γίνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από το ΣΑΤ.

Το επόμενο διάστημα θα χρηματοδοτηθεί και η κατασκευή νέων γηπέδων αλλά και η αλλαγή κάποιον ταρτάν μέσα από το πρόγραμμα (ΤΑΠΤΟΚ) και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε εφτά γήπεδα αντί για πέντε που είναι σήμερα και θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε σαν περιοχή και σαν πόλη, πολύ μεγάλους αγώνες που έχουν απαραίτητη προϋπόθεση, τον αριθμό των γηπέδων για τη διεξαγωγή τους.

Είμαστε δίπλα στην διοίκηση του ΣΑΤ και θέλω να τους συγχαρώ για τη διοργάνωση τέτοιων αγώνων καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους.

 Αυτές οι προσπάθειες βοηθάνε τα νέα παιδιά της περιοχής μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αποφεύγουν μια σειρά άλλα πράγματα που είναι επιβλαβή για αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα