Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΕρμιονίδα: Ο Δήμος που μένει και από καύσιμα…

Ερμιονίδα: Ο Δήμος που μένει και από καύσιμα…

Υπό κατάρρευση στους περισσότερους νευραλγικούς τομείς βρίσκεται πλέον ο δήμος Ερμιονίδας. Με εμφανή τα σημάδια διοικητικής αποδόμησης και ενώ διανύουμε την καρδιά του καλοκαιριού, ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στο επιτελείο αλλά και στον ίδιο τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή. Αφορά στον όχι και τόσο απρόσκοπτο ανεφοδιασμό των δημοτικών οχημάτων με καύσιμα, αφού ο προμηθευτής παραμένει απλήρωτος… Διαβάστε την ακόλουθη και σχετική παρέμβαση του αρχηγού της ΠΡΟΣΥΕΡ Τάσου Λάμπρου, μέσα από την οποία αναδεικνύεται το ανωτέρω ζήτημα…

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα και ο δήμος μας προμηθεύεται καύσιμα με το σταγονόμετρο!!!!

Ο προμηθευτής καυσίμων του δήμου μας είτε δίνει μικρές ποσότητες καυσίμων, είτε αρνείται να τροφοδοτήσει τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του δήμου μας.

Κ. Δήμαρχε Δ. Σφυρή

Τι συμβαίνει και είμαστε σε αυτήν την κατάσταση;

Στις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής σου εγκρίναμε όλες τις ανελαστικές και αναγκαίες  πιστώσεις , στο τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών, άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε είναι για γέλια και για κλάματα.

Όποιοι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα σχολιάζουν αρνητικά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και από την άλλη υπάρχει κίνδυνος, το έχουμε διαπιστώσει να δημιουργηθούν  και έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, στο τομέα της πολιτικής προστασίας, στο τομέα του πράσινου και ευρύτερα στο τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών.

Επίσης δεν θέλουμε και πάλι φτηνές δικαιολογίες ότι φταίνε οι υπάλληλοι ή εμείς ως δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας ότι σας υπονομεύουμε.

Πόρους και χρήματα έχετε συγκεντρώσει (είχατε μια έντονη φοροεισπρακτική λογική με πρόστιμα και χαράτσια, ας είναι καλά οι φωτογραφίες του αέρα και η επιβολή προστίμων παντού) και τα καύσιμα πάντα πληρώνονται αμέσως λόγω προτεραιότητας από την υπηρεσία, τότε επιτέλους τι συμβαίνει;

Μήπως έχετε χάσει τον έλεγχο της διοίκησης του δήμου; Ποιος έχει την ευθύνη γι’ αυτήν την κατάσταση; Πως θα αντιμετωπίσετε το παραπάνω σοβαρό πρόβλημα, δεν μπορούν τα απορριμματοφόρα να πραγματοποιούν μισά δρομολόγια ή να είναι ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης καυσίμων.

Κ. Δήμαρχε Δ. Σφυρή

Σας έχω επισημάνει ότι θέλουμε την αλήθεια, όχι άλλα ψέματα και είμαστε στην διάθεση σας να συμβάλλουμε  στην επίλυση και αυτού του προβλήματος προς όφελος των συμφερόντων των δημοτών μας.

Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα