ΑρκαδίαΦεστιβάλ Τρίπολης

Φεστιβάλ Τρίπολης

Ο Καραγκιόζης Οδοντίατρος

Το βράδυ της Τρίτης μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γελάσουν με την ψυχή τους με τη συντροφιά του Καραγκιόζη Οδοντιάτρου στο Άλσος Αγίου Γεωργίου στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης.
«Ο Καραγκιόζης οδοντίατρος» παρουσιάστηκε από το θέατρο σκιών Αθανασίου και με τη βοήθεια από τον Σταύρακα και το Κολλητήρι, έστησε το ιατρείο του, όπου και παρέλασαν οι γνωστοί μας ήρωες για να λάβουν θεραπεία.
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την παράσταση και γέλασε με τα διαχρονικά αστεία του Καραγκιόζη

Ο Καραγκιόζης μάγος σκόρπισε απλόχερα το γέλιο σε μικρούς και μεγάλους

Στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η παράσταση από το θέατρο σκιών του Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου (Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΑΓΟΣ) στο θέατρο του άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.
Για άλλη μια φορά ο Καραγκιόζης σκόρπισε απλόχερα το γέλιο στους μικρούς του φίλους, με τα μαγικά κόλπα, του Καραγκιόζη Μάγου σε μια μαγική παράσταση από τον καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Σπυρόπουλο
Ο Καραγκιόζης από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα αναγκάστηκε και αναγκάζεται να αλλάζει πολλά επαγγέλματα για να κατορθώσει να επιβιώσει στους καιρούς.

Συναυλία με την Κωνσταντίνα Κατσογιάννη

 

Η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη ξεσήκωσε με τη χαρισματική φωνή της τον κόσμο που βρέθηκε στη συναυλία που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Άρεως, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης.
Ο Δήμος Τρίπολης δίνει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά που κατάγονται από την περιοχή της Αρκαδίας να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από συναυλίες στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ.

Την Κωνσταντίνα συνόδευσε το μουσικό κέντρο «Επτάφθογγο» του κ. Σιακωτού. Στο μπάσο ο Γιάννης Μπούκλιζας, στην κιθάρα ο Παναγιώτης Κωνσταντίνος, τύμπανα Σταύρος Αλεξόπουλος, πλήκτρα Βασίλης Γεωργακόπουλος και μπουζούκι Βασίλης Αποστολάτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα