ΑρκαδίαΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την νύχτα Shock Price στην Τρίπολη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την νύχτα Shock Price στην Τρίπολη

Μετά την ακύρωση της Έκθεσης των αυτοκινούμενων οχημάτων στην πλατεία Αγίου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της νύχτας SHOCK PRICE, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Τρίπολης σήμερα, κρίνεται σκόπιμο να υπάρξει αλλαγή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έτσι ώστε να διευκολυνθούν καλύτερα οι συμπολίτες, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης.

Μετά τα προαναφερόμενα, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη της προαναφερομένης ημερομηνίας και από ώρα 15.00 έως την Πέμπτη 30 Αυγούστου, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δαρειώτου, από τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Ε΄ έως τη συμβολή της με την οδό Σπετσεροπούλου.
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό 28ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Νικηταρά έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης και από ώρα 15.00.
  • Κατά τις προαναφερόμενες ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα αλλάξει η κατεύθυνση κίνησης των οχημάτων στην οδό Νικηταρά, από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνομαρτύρων. Στη συμβολή των οδών Νικηταρά και 28ης Οκτωβρίου, τα διερχόμενα οχήματα θα μπορούν να κατευθυνθούν και προς τις δύο κατευθύνσεις.
  • Κατά την είσοδο των αυτοκινήτων στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, μόνο από την οδό Εθνομαρτύρων δεν θα επιτρέπεται η κυκλική κίνηση αυτών στην πλατεία, αλλά μόνο η έξοδός τους προς την οδό Ουάσιγκτον και Γεωργίου Α΄.
  • Παραχωρούνται οι πλατείες Αγίου Βασιλείου, Πετρινού, Άρεως και Βαλτετσίου, καθώς και οι πεζόδρομοι Εθνικής Αντίστασης και Τ.Σεχιώτη, για τη διεξαγωγή μουσικών εκδηλώσεων.
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Εθνικής Αντίστασης από τη συμβολή της με την οδό Παπαρηγοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Δημητρακοπούλου και στην οδό Οικονομίδου από τη συμβολή της με την οδό Αποστολοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης, απο ώρα 17.00.
  • Στην οδό Δημητρακοπούλου χορηγείται άδεια χρήσης χώρου για μουσική εκδήλωση, απο ώρα 17.00 και προσωρινή απομάκρυνση των οχημάτων από τη συμβολή της με την οδό Αποστολοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης, την Τετάρτη 29-08-2018 και ώρα 15.00 έως την Πέμπτη, μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Τέλος κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από ώρα 17.00, δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων από την πλατεία Κολοκοτρώνη έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου, ενώ θα επιτρέπεται η στάθμευση των αυτοκινήτων ταξί στη πλατεία Αγίου Βασιλείου, εισερχόμενα απο την οδό Εθνομαρτύρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα