ΑργολίδαΑιτήσεις για τις ζημιές από την κακοκαιρία στο Άργος

Αιτήσεις για τις ζημιές από την κακοκαιρία στο Άργος

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος έχει ήδη ζητήσει την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκη και συνακόλουθα την ενεργοποίηση του μηχανισμού που απαιτείται για την χορήγηση επιδόματος προς τα πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και την επιτάχυνση των διαδικασιών διενέργειας αυτοψιών για την καταγραφή των ζημιών και την πλήρη αποκατάσταση και αποζημίωση των πληγέντων.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και με σκοπό την ταχύτερη συγκέντρωση των πληροφοριών, εν αναμονή και της έκδοσης των σχετικών αποφάσεων από τις λοιπές αρμόδιες υπηρεσίες, καλούνται όσοι υπέστησαν ζημιές σε κατοικίες (κτιριακές εγκαταστάσεις και οικοσκευή) και σε επιχειρήσεις (κτιριακές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό) από τη θεομηνία που έπληξε το Δήμο Άργους Μυκηνών την 29η Σεπτεμβρίου 2018, να υποβάλουν αίτηση στην οποία θα περιγράφονται οι ζημιές προκειμένου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες από την κατά περίπτωση αρμόδια υπηρεσία για την πλήρη αποζημίωσή τους.

Ο Δήμος θα εξετάσει όσες αιτήσεις εμπίπτουν στα πλαίσια των δικών του αρμοδιοτήτων ενώ σε περίπτωση που κάποιες εξ αυτών αφορούν άλλους αρμοδίους φορείς θα τις διαβιβάσει αρμοδίως.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο Δημαρχείο Άργους επί της οδού Καποδιστρίου αριθ. 9-11 (ισόγειο) από την 1η Οκτωβρίου 2018 και ώρες 8:00 πμ έως 14:00 μμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα