Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΞεκίνησαν οι ακροάσεις για την παιδική χορωδία του Ναυπλίου

Ξεκίνησαν οι ακροάσεις για την παιδική χορωδία του Ναυπλίου

Η παιδική χορωδία του δήμου Ναυπλίου, ξεκίνησε και φέτος τις πρόβες της, το περασμένο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 11-12:30 το πρωί και κάθε Σάββατο στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου στο Πάρκο ΟΣΕ.

Έχοντας την δεκαπενταετή ιστορία της, με τις δεκάδες συναυλίες στο Ναύπλιο, αλλά και εκτός αυτού, τις αναμνήσεις και τις ωραίες στιγμές από την περσινή πορεία της, με τις σημαντικές εμφανίσεις της,  όπως τη μεγάλη συναυλία στην αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου «ο Παρνασσός» στην Αθήνα, τις συνεργασίες με διακεκριμένους καλλιτέχνες και χορωδίες, τη συνεχή παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, φιλοδοξεί και φέτος να συνεχίσει την ίδια ανοδική πορεία.  Ας δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το είδος αυτό της μουσικής και να γεμίσουν δημιουργικά λίγες ώρες της καθημερινότητάς τους δουλεύοντας ομαδικά και πειθαρχημένα. Θα διδαχθούν και θα μάθουν θεωρία μουσικής και στοιχεία ορθοφωνίας.

Ο  Δήμος Ναυπλίου και  ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ στέκεται και θα συνεχίσει να στηρίζει την παιδική χορωδία βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί στην υλοποίηση των στόχων της. Θα προσφέρει την απαραίτητη υλικοτεχνική και καλλιτεχνική υποδομή ώστε η  παιδική χορωδία να αποτελέσει πυρήνα δημιουργίας και πολιτισμού  του τόπου μας

Ευχαριστίες στον μαέστρο της παιδική χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου για την αφιλοκερδή προσφορά του.

Οι ακροάσεις για νέα μέλη της χορωδίας θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 11:00 το πρωί  στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:6944988096

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα