ΑργολίδαΠαναγιώτης Αναγνωσταράς: Εγκαθίστανται πρόσφυγες στα Πυργιωτικα;

Παναγιώτης Αναγνωσταράς: Εγκαθίστανται πρόσφυγες στα Πυργιωτικα;

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δ. Κωστούρο θέτει ο τέως Δήμαρχος Π. Αναγνωσταράς, σχετικά με τις φήμες που υπάρχουν για την εγκατάσταση προσφύγων στο πεδίο βολής στα Πυργιώτικα.

Υπάρχει έγγραφο του ΥΠΕΘΑ προς την διοίκηση του ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και κοινοποίηση στον Δήμο Ναυπλιέων σύμφωνα με το οποίο μέχρι τέλος του 2018 θα είναι έτοιμες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν 2000 άτομα στον συγκεκριμένο χώρο;

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Θα θεωρούσα λογικό και επιβεβλημένο ο κ. Κωστούρος να ενημερώσει αν όλη αυτή η φημολογία έχει βάση ή είναι απλά φήμες. Η στάση του στην απόφαση κλεισίματος του ΚΕΜΧ και η μη αντίδραση του έχει δημιουργήσει καχυποψία στους δημότες που πιστεύουν ότι «κάτι παίζεται» στις πλάτες τους και θα βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων! Όλοι θυμούνται τα πανό που αναρτήθηκαν στην πόλη πριν ένα χρόνο, με το σύνθημα: «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ». Τα ανάρτησε η δημοτική αρχή και μετά δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την απόφαση για κλείσιμο του ΚΕΜΧ.

Ο κ. Κωστούρος πρέπει να εγκαταλείψει την πάγια τακτική του να μην απαντάει σε τίποτα και σε κανέναν και να βγει να πει την αλήθεια στους δημότες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα