ΑργολίδαΤο σακίδιο σου και περιπάτει...

Το σακίδιο σου και περιπάτει…

Έστω και καθυστερημένα, εξέδωσε ανακοίνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος, σχετικά με το θέμα μεταφοράς 4000 μαθητών στα σχολεία. Έπρεπε να γραφτούν άρθρα, να κάνει παρέμβαση ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για να λάβουμε ένα δελτίο τύπου από την Αντιπεριφέρεια, το οποίο μας εξηγεί πόσο σωστά και έγκαιρα έχουν πράξει για να λύσουν το πρόβλημα “ρίχνοντας το μπαλάκι” στην Κυβέρνηση για αργοπορία και ολιγωρία.

Ο νομικός σύμβουλος των ΚΤΕΛ Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαλτέζος είχε δηλώσει ότι: “η σύμβαση έχει καθυστερήσει πάρα πολύ και μέχρι τώρα ο χρόνος αυτός κύλησε με απανωτές παρατάσεις” .

Η ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας:

ΘΕΜΑ: «Μεταφορά μαθητών Νομού Αργολίδας»

Σε μία εβδομάδα ξεκινά το σχολικό έτος και εξεύρεση λύσης στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών δεν έχει βρεθεί δεδομένου ότι ο διαγωνισμός για το συγκεκριμένο έργο κατέστη άγονος. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μαθητές και τους γονείς οι οποίοι εναγωνίως αναμένουν τις εξελίξεις ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προέβη στην διακήρυξη 791/2018 του ηλεκτρονικού ανοικτού άνω των ορίων μειοδοτικού διαγωνισμού σύμφωνα με την ΚΥΑ 24001/2013.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι υποψήφιοι μειοδότες ενδεχομένως βρίσκουν μη συμφέρουσα την κατάθεση οικονομικής προσφοράς υπό αυτούς τους όρους, η βελτίωσή τους όμως είναι ένα θέμα που άπτεται των Υπουργείων που εξέδωσαν την συγκεκριμένη ΚΥΑ και ως εκ τούτου οποιαδήποτε θετική εξέλιξη επί των όρων του διαγωνισμού μπορεί να προκύψει μόνον κατόπιν τροποποίησης αυτής.

Ευνόητο είναι ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εγκαίρως και αναλυτικά ενημερώσει την κυβέρνηση για την δυσλειτουργία και το αδιέξοδο που έχει προκύψει από την εφαρμογή της συγκεκριμένης ΚΥΑ με ορατό κίνδυνο πλέον την έναρξη της σχολικής χρονιάς χωρίς μεταφορά μαθητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα