Ελλάδα Δράσεις για νέους από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων

Δράσεις για νέους από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων

0

1) Διαγωνισμός μετάφρασης για νέους

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει τον ετήσιο διαγωνισμό Juvenes Translatores, για να δώσει στους νέους την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι πώς είναι να είσαι μεταφραστής. Μαθητές ηλικίας 17 ετών καλούνται να μεταφράσουν ένα σύντομο κείμενο. Αιτήσεις μέχρι τις 21/11/2018.

Αναλυτικές πληροφορίες: https://ec.europa.eu/info/education/skills-and-qualifications/develop-your-skills/language-skills/juvenes-translatores_el​

2) Διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο

«Πού σε πήγε το #DiscoverEU;» είναι το θέμα του διαγωνισμού DiscoverEU, της νέας πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, το καλοκαίρι του 2018, έδωσε την ευκαιρία σε 15.000 νέους να κερδίσουν μια ταξιδιωτική κάρτα για να εξερευνήσουν την Ευρώπη. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι νέοι που επιλέχτηκαν κατά τον πρώτο γύρο υποβολής αιτήσεων του DiscoverEU.

Αιτήσεις μέχρι 1/11/2018.  Αναλυτικές πληροφορίες: https://europa.eu/youth/discovereu/competition_el

3) Πρόσκληση για δημιουργία youth panel.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων προσκαλεί νέους να κάνουν αίτηση, για να ενταχθούν στο youth panel το οποίο θα ασχοληθεί με την προώθηση της Κάρτας Νέων και την δημιουργία συνεργασιών μεταξύ των νέων σε όλη την Ευρώπη.

Αναλυτικές πληροφορίες:  https://www.eyca.org/blog/5bcf21c47b5a1905c74e815c?fbclid=IwAR3F64bqeCGz8oo0Tmy8-Cmtkstst1vFUiIm-MwLCJuNBlbHRKuX7t8o10U

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version