Home Αθλητισμός Η Ε.Α.Πατρών κατέκτησε το κύπελλο Γυναικών «ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΛΑΣΚΑ» στο Ναύπλιο

Η Ε.Α.Πατρών κατέκτησε το κύπελλο Γυναικών «ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΛΑΣΚΑ» στο Ναύπλιο

0

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου ο τελικός Κυπέλλου ΕΣΠΕΠ Γυναικών «Σπύρος Μπαλάσκας» ανάμεσα στην ομάδα της Ε.Α.Πατρών και την ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τριπολης.

Νικήτρια και κυπελλούχος ομάδα της ΕΣΠΕΠ αναδείχθηκε η ομάδα της Πάτρας με 3-0 σετ (25-19, 25-19, 25-22) που κέρδισε με «καθαρό» σκορ, ωστόσο βρήκε απέναντί της μια αρκετά νεανική ομάδα που στάθηκε αρκετά ανταγωνιστική στο παρκέ, παρόλο που αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία γυναικών της Ένωσης.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν «μουδιασμένα» στο παιχνίδι λόγω του άγχους και του ονόματος της αντιπάλου με αποτέλεσμα η ΕΑΠ να προηγηθεί και με διαφορά 10 πόντων. Στη συνέχεια ωστόσο η ομάδα της Αρκαδίας ανέκαμψε βρίσκοντας το ρυθμό της καταφέρνοντας να «γεμίσει» το σετ με 25-19.

Στο δεύτερο σετ ο ΑΣΠΕΤ μπήκε με την φόρα που είχε στο τέλος του πρώτου καταφέρνοντας να προηγηθεί και με 5 πόντους. Η ΕΑΠ κατάφερε να πλησιάσει 16-17 και να ισοφαρίσει 17-17 και στο τέλος να ξεφύγει στο σκορ και να το κερδίσει με 25-19.

Στο τρίτο σετ η ΕΑΠ είχε από την αρχή ένα μικρό προβάδισμα 4-5 πόντων που διατηρήθηκε μέχρι το 20-15. Τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ δεν κατέθεσαν τα «όπλα» και με μια διαρκή αντεπίθεση πλησίασαν στο 24-22. Στο τέλος όμως η ομάδα της Πάτρας ήταν αυτή που έφτασε στο «25» και στην νίκη.

ΣΕΤ: 25-19, 25-19, 25-22.

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ (Μητρόπουλος): Καραμούντζου, Σταθάκη, Νικολίτσα, Συσική, Πέππα, Κουκίου, Σπανού, Μακρή, Τσουλέα, Χαιρετάκη, Οικονόμου, Ζήκου, Δέμη, Καρτνάσου.

Α.Σ.ΠΕΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χρονόπουλος Γ.): Αλεξοπούλου, Ζάβου, Κοπίτα, Νικητοπούλου, Σωτηροπούλου, Καραλέκα, Μαρίνη, Πεντεφούντη, Σενγκέργκη, Σιούντρη, Φωτοπούλου, Χρονοπούλου, Σιάννα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version