«Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» παρουσίασε το έργο της Αναπλιώτισας Ισμήνης Μπάρακλη

0

Το περασμένο Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» οργάνωσε στην Αθήνα και στο POLISARTCAFE, μια όμορφη ατμοσφαιρική βραδιά, για την Αναπλιώτισα συγγραφέα Ισμήνη Μπάρακλη, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Αρκετός κόσμος, μέλη του Συλλόγου παραβρέθηκαν στην ζεστή αυτή εκδήλωση για να τιμήσουν την συγγραφέα, να την γνωρίσουν προσωπικά και συγγραφικά και να βρεθούν με τους πατριώτες.

Στο πάνελ των ομιλητών, που ανέλυσαν το έργο και την προσωπικότητα της συγγραφέως, ήταν η Φιλόλογος – εκπαιδευτικός κ. Θ. Πενταρβάνη – Υφαντή, ο Ιατρός Πέτρος Μουτεβελής, με Συντονιστή τον εκδότη της Εφημερίδας «Ενημέρωση της Περ. Πελοποννήσου» Κώστα Πρώιμο. Ενώ αποσπάσματα κειμένων διάβασε η κ. Μιμίκα Σταυρουλάκη – Λαδά. Το μουσικό μέρος κάλυψε με απόλυτη επιτυχία ο Σπύρος Κλείσας (ερμηνεία) και ο Μηνάς Μπόγρης (κιθάρα). Συγκινητικό χαιρετισμό απηύθυνε η συγγραφέας προς τους πατριώτες της. Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος.

Ο Πρόεδρος κ. Κολόκας με τον χαιρετισμό του συνέδεσε το έργο της συγγραφέως με τ’ Ανάπλι και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους. Ιδιαιτέρως δε το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο για την παρουσία του για μια ακόμη φορά στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, για την αγάπη και το ενδιαφέρον του μέσω του Συλλόγου για τους Ναυπλιείς της Αττικής και για την εν γένει συμπαράστασή του προς το έργο του Συλλόγου.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων με συγκίνηση αναφέρθηκε στους δεσμούς και την αγάπη των Ναυπλιέων της Αθήνας για την πατρίδα και το ενδιαφέρον και του Δήμου για τους πατριώτες που κατοικούν στην πρωτεύουσα. Εξέφρασε δε την χαρά του που βρίσκεται μεταξύ πατριώτών και εξήρε το έργο του Συλλόγου που είναι πρεσβευτής του Ναυπλίου στη πρωτεύουσα.

Στο τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου για την οργάνωση της εκδήλωσης υποσχόμενος νέα αντάμωση των μελών τον επόμενο μήνα με νέα εκδήλωση. Η βραδιά έκλεισε με μουσικά κομμάτια αφιερωμένα στ’ Ανάπλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here