ΑργολίδαΣυνεδρίασε δεύτερη φορά η Επιτροπή Τουρισμού Αργολίδας

Συνεδρίασε δεύτερη φορά η Επιτροπή Τουρισμού Αργολίδας

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Κατά  τη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι θεματικές ενότητες  του “Σχολείου  Τουρισμού  ontour” που θα  διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στο Ναύπλιο με  την στήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας και αποφασίστηκε η ενεργή συμμετοχή και αρωγή της  Επιτροπής Τουρισμού στη διημερίδα.

Ακόμη αποφασίστηκε η ανάληψη στοχευμένων δράσεων με σκοπό την ενίσχυση της  εκπαίδευσης και κατάρτισης εργοδοτών και εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο, καθώς και η διοργάνωση θεματικών ημερίδων και εξειδικευμένων σεμιναρίων στο προσεχές διάστημα. Επίσης συστήθηκε τετραμελής επιτροπή για την διενέργεια διαβουλεύσεων με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις με σκοπό την ανάπτυξη συνεργειών και κοινών δράσεων για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας και για τη στοχευμένη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε διεθνείς εκθέσεις.

Οι παραπάνω ενέργειες αποσκοπούν στην άμεση δημιουργία ενός δυναμικού brand name για τον τουρισμό της Αργολίδας που θα συμβάλλει στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού μας και στην περαιτέρω οργανωμένη προβολή τους στις διεθνείς αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα