Φιλανθρωπική συναυλία στο Άργος για την Ειρήνη Κουγιά

Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ για την αποκατάσταση της υγείας της 23χρόνης Αργείτισας Ειρήνης Κουγιά.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο Άργους, η Νατάσα Γκολφίνου, ο Γιάννης Δρίτσας, ο Νίκος Περεας, ο Βασίλειος Γκόντος και η Αλεξία Χιώτη τραγουδούν για την Ειρήνη Κουγιά.

Μαζί τους οι μουσικοί: Χρήστος Κούτρας στο μπουζούκι, Δημήτρης Μαρίνης στο Κλαρίνο, Κώστας Τσάμης στα ντραμς και Δαυιδ Νέμιος στα κρουστά. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η ΑΡΓΟΓΑΛ. Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μαζιωτών ¨Η μεταμόρφωση του Σωτήρος¨.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: στο γραφείο της ΚΕΔΑΜ, στο Βιβλιοπωλείο Δουλτσίνος και στο κατάστημα ΑΡΓΟΓΑΛ – Κορομίχης στην οδό Μπελίνου 20.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στην Ειρήνη Κουγιά.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
carrera
bias savvas
NTAI-DANAH
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη