ΑργολίδαΦώτης Δαμούλος: Επιτακτική ανάγκη το φυσικό αέριο στην Αργολίδα

Φώτης Δαμούλος: Επιτακτική ανάγκη το φυσικό αέριο στην Αργολίδα

Συνάντηση με τον πρώην υπουργό και βουλευτή  Αργολίδας κ. Γιάννη Μανιάτη είχε η  Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το πολύ σοβαρό θέμα της δημιουργίας δικτύου διανομής  φυσικού αερίου στην Αργολίδα, αλλά και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και υπήρξε  ενημέρωση από τον κ. Μανιάτη για το χρηματοδοτικό σχήμα, που προωθεί η αρμόδια επιχείρηση Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίων (ΔΕΔΑ ), σύμφωνα με το οποίο, το συνολικό κόστος για το δίκτυο Πελοποννήσου ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ, από τα οποία, η ΔΕΔΑ προτίθεται να διαθέσει τα 5.000.000 ευρώ. Τα εναπομένοντα 5.000.000  ευρώ θα πρέπει να εξευρεθούν είτε από το εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, είτε  με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Πελοποννήσου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτης Δαμούλος επισήμανε την επιτακτική ανάγκη μεταφοράς του φυσικού αερίου στην Αργολίδα και αναφέρθηκε διεξοδικά στα οφέλη που θα προκύψουν τόσο στους επαγγελματίες και τους αγρότες του νομού όσο και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας στηρίζει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και  δεσμεύτηκε να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίησή  της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα