ΑργολίδαΒραβείο για το 3sixty Grill Dining στα RESTAURANT 100 2018

Βραβείο για το 3sixty Grill Dining στα RESTAURANT 100 2018

Με θεαματική άνοδο 30 θέσεων, το εστιατόριο 3sixty Grill Dining με το ιδιαίτερο μεσογειακό και κρεατοφαγικό μενού του, ανεδείχθη για  συνεχή χρονιά, στην 42η θέση ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδος, στο πλαίσιο του θεσμού Restaurant 100.

Για το 3sixty Grill Dining το βραβείο παρέλαβαν οι CEO Ηλιάδης Αναστάσιος και Μπελίτσος Περικλής, σε μία λαμπρή τελετή απονομής βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα.
Το Restaurant 100 είναι ένας νέος θεσμός βράβευσης εστιατορίων, που υλοποιείται για δεύτερη φορά στην χώρα μας και καινοτομεί γιατί σε αντίθεση με το συνηθισμένο καθεστώς βραβείων, 100+ διακεκριμένοι Έλληνες “foodies”, όχι μόνο από τον χώρο της γαστρονομίας αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον χώρο της τέχνης, δημοσιογραφίας κ.α., ψηφίζουν ελεύθερα και χωρίς λίστες τα εστιατόρια που πιστεύουν ότι  πρέπει να απαρτίζουν την εκατοντάδα των καλύτερων εστιατορίων στην Ελλάδα.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία εξαιρετικά πλουραλιστική power list με τα 100 καλύτερα ελληνικά εστιατόρια από τα 1100+ που προτείνονται συνολικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα