ΑργολίδαΦτάνει πια - Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας...

Φτάνει πια – Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας…

Η κατάσταση πλέον στους Φούρνους έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, τόσο που στελέχη και σύμβουλοι της παράταξης του κ. Σφυρή συζητούν ανοιχτά και έντονα το πρωτόγνωρο αυτό φαινόμενο. Οι δε κάτοικοι των Φούρνων έχουν εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία σταγόνα υπομονής τους. Οι τελευταίες παρεμβάσεις των δυο εξωθεσμικών προσώπων που ασκούν καθήκοντα Προέδρου στους Φούρνους μας οδηγούν στις παρακάτω ενέργειες.

Η κακοποίηση του θεσμού του Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας δεν έχει προηγούμενο. Συμβούλια δεν έχουν γίνει εδώ και έξι μήνες περίπου, απουσία (μόνιμη) της Πρόεδρου εκτελούνται έργα με επίβλεψη και μεροληπτική καθοδήγηση τρίτων παραβιάζοντας τον νόμο που είναι ξεκάθαρος στο κομμάτι αυτό και τέλος πρόσφατα πληροφορηθήκαμε από την εκκλησιαστική επιτροπή ότι στο Κοιμητήριο του χωρίου μας έγινε και θα γίνεται ταφή κατοίκων από άλλα χωριά που έχουν κορεσμένα κοιμητήρια. Το συμβούλιο δεν ενημερώθηκε ποτέ γι’ αυτή την απόφαση, ποτέ δεν συνεδρίασε, ποτέ δεν εξέφρασε γνώμη γι αυτό το θέμα και συν της άλλοις από εξωθεσμική κάτοικο που εκτελεί χρέη έγιναν υποδείξεις για το σημείο ταφής της εκλιπούσας.

Φτάνει πια, επί 4 χρόνια η μόνιμη απουσία της Πρόεδρου σκοτώνει τον θεσμό και την Κοινότητα, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τον ρόλο της δεν στέκουν ούτε νομικά αλλά και ούτε φυσικά διότι η προεδρία της κοινότητας δεν είναι σκούπα και φαράσι.
Έτσι λοιπόν δηλώνουμε δημόσια την δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας πλέον των κατοίκων του χωριού και :

  • Καταγγέλλουμε την μόνιμη απουσία της Πρόεδρου από την Κοινότητά μας.
  • Καταγγέλλουμε την κατ’ εξακολούθηση παράβαση του νομού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αναφέρει «πως κατά την εκτέλεση έργων στις εκάστοτε τοπικές κοινότητες ο Πρόεδρος υποχρεούται να είναι παρών και να συντονίζει σε συνεργασία με τον Δήμαρχο τις εργασίες.»
  • Καταγγέλλουμε την συνεχή ενασχόληση εξωθεσμικών στην διοίκηση της Κοινότητας και την διαχείριση των θεμάτων της.
  • Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας όπου με την ανοχή και στήριξή του ενισχύει αυτό το προβληματικό φαινόμενο και συνδράμει στην κακοποίηση του θεσμού.

Με σεβασμό στους Κατοίκους των Φούρνων
Ομάδα “Δυνατής Ερμιονίδας” Φούρνων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα