Home Αργολίδα Cine Nafplio: Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσερα Βασίλεια – Hunter Killer

Cine Nafplio: Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσερα Βασίλεια – Hunter Killer

0

Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσερα Βασίλεια 
Από Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

εως και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου

Α’ προβολή | ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | 5:00 το απόγευμα
Β’ προβολή | ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ- : 7:30 το απόγευμα

Η Disney μεταφέρει πανηγυρικά στη μεγάλη οθόνη το κλασικό και ιδιαίτερα αγαπητό παραμύθι του 19ου αιώνα με μία φαντασμαγορική ταινία που παρουσιάζει καινούριους χαρακτήρες σε μία παιχνιδιάρικα πιο φωτεινή εκδοχή της πασίγνωστης ιστορίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν η Κλάρα (Mackenzie Foy) βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο, επικεφαλής του οποίου είναι η απαστράπτουσα βασίλισσα της Χώρας των Ζαχαρωτών, Ζαχαρένια Νεράιδα (Keira Knightley), πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την Κόκκινη Μητέρα (Helen Mirren) για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο αυτό κόσμο. Στο πλάι της πάντα ο γενναίος και ταπεινός Καρυοθραύστης της (Jayden Fowora-Knight).

Hunter Killer 
Από Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

εως και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 10 το βράδυ

«Το Hunter Killer είναι η ευκαιρία του κόσμου να δει ρεαλιστική στρατιωτική δράση και ένα κομμάτι της ζωής των ηρώων», λέει ο Τζέραρντ Μπάτλερ. Βασισμένο στο βιβλίο των Ντον Κιθ και Τζορτζ Γουάλας «Firing Point» και με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (300, Ο Όλυμπος Έπεσε) και τον βραβευμένο με Όσκαρ Γκάρι Όλντμαν (Η πιο Σκοτεινή Ώρα) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Kαι το βιβλίο και η ταινία συνδυάζουν τρία διαφορετικά είδη θρίλερ: ένα αγωνιώδες θρίλερ με υποβρύχια εισβολή σε εχθρικό έδαφος και σκληρές διαπραγματεύσεις και συγκρούσεις. 

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο κυβερνήτης ενός αμερικάνικου υποβρυχίου αποστέλλεται σε βαθιά ρωσικά ύδατα για να σώσει τον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Βασισμένο στο βιβλίο των Ντον Κιθ και Τζορτζ Γουάλας «Firing Point» και με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (300, Ο Όλυμπος Έπεσε) και τον βραβευμένο με Όσκαρ Γκάρι Όλντμαν (Η πιο Σκοτεινή Ώρα) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version