ΑργολίδαΓιώργος Γαβρήλος: «Αντί για μεγάλα έργα, συμβάσεις με Δήμους και Πελοπόννησο Α.Ε....

Γιώργος Γαβρήλος: «Αντί για μεγάλα έργα, συμβάσεις με Δήμους και Πελοπόννησο Α.Ε. για συμπληρώματα»

Τις παρατηρήσεις του πάνω στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2019, που συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην Τρίπολη, παρουσίασε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. Γιώργος Γαβρήλος.

Αναφερόμενος στον αναπτυξιακό και κοινωνικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Γιώργος Γαβρήλος άσκησε κριτική στην Περιφερειακή Αρχή λέγοντας ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτούς τους ρόλους. «Από τη συγκεκριμένη Περιφερειακή Αρχή, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι πολλοί πόροι διατίθενται μέσω προγραμματικών συμβάσεων στους Δήμους και διασπώνται σε πολύ μικρά έργα. Αυτό δε βοηθάει στην ανάπτυξη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ειδικότερα για την Αργολίδα, στην οποία εκλέγεται ο κ. Γαβρήλος, σημείωσε ότι ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια της θητείας της – 5 με τον προϋπολογισμό του 2019 – η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο παρά μόνο συμπληρώματα μέσα από προγράμματα με Δήμους.

Τέλος, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα της μεταφοράς των μαθητών και της καταστροφής της ελαιοπαραγωγής από το δάκο, ζητήματα που επίσης δεν αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα