ΑργολίδαΜαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους στο Κέντρο Νέοτητας

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους στο Κέντρο Νέοτητας

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο Άργος επισκέφτηκαν οι μαθητές της Α’ τάξης του 1. ΕΠΑΛ Άργους συνοδευόμενοι από τούς καθηγητές τούς. Οι μαθητές ξεναγή0ηκαν στους χώρους τον Κέντρου και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Τομέα Νεότητας της Μητροπόλεώς από την υπεύθυνη τον Κέντρου.

Αυτή ήταν η πρώτη οργανωμένη επίσκεψη σχολικής μονάδας, στα πλαίσια σχολικού περιπάτου  που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας από την έναρξη λειτουργίας του στις 5 Νοεμβρίου.  Το Κέντρο Νεότητας είναι ανοιχτό καθημερινά 5:30-8:30 το απόγευμα και το Σάββατο στις 10-1 το πρωί.

Τις Κυριακές πραγματοποιούνται συνάξεις νέων για μαθητές Γυμνασίου 5:30- 6:30, μαθητές Λυκείου  6:30-7:30 και συνάξεις αποφοίτων, φοιτητών σπουδαστών και νέων έως 40 ετών 7:30-9:00. Το Κέντρο καθημερινά απευθύνεται κυρίως σε μαθητές τον τελευταίων τάξεων τον δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ενώ μπορούν να το επισκεφθούν μαθητές σε ομάδες έως 90 ατόμων, κατόπιν συνεννοήσεως για εκπαιδευτικές δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα