ΑργολίδαΤο Επιμελητήριο Αργολίδας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στη Χίο

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στη Χίο

Την Παρασκευή 9 και Σάββατο10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη  Χίο η γενική  συνέλευση της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με την ευκαιρία του εορτασμού  των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου  Χίου.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν σχεδόν όλες οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων της χώρας, οι βουλευτές Χίου κ.κ.  Μιχαηλίδης και Μηταράκης, ο Δήμαρχος Χίου κ. Βουρνούς, η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Καλογήρου κ.α.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γ.γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Τεμπονέρας, ενώ  παραβρέθηκε και ο γ.γ. Εμπορίου και Καταναλωτή κ. Αυλωνίτης, αρμόδιος για τα Επιμελητήρια.

Στην γενική συνέλευση με κεντρικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2019, η  παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και Οικονομικό Επόπτη   της ΚΕΕ κ. Φώτη Δαμούλο.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν ακόμη διάφορα θέματα που απασχολούν την επιμελητηριακή  κοινότητα, όπως  το θέμα των  ανείσπρακτων συνδρομών και των οφειλών  Γ.Ε.ΜΗ., το πολύ σημαντικό θέμα των πνευματικών  δικαιωμάτων, κ.ά. αλλά και γενικού ενδιαφέροντος ιδιαίτερης όμως σημασίας όπως είναι το μεταναστευτικό.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό και εποικοδομητικό κλίμα, όπου πάρθηκαν σημαντικές  αποφάσεις με σημαντικότερη την υπερψήφιση του προϋπολογισμού του 2019 της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Φώτης Δαμούλος και το αναπληρωματικό μέλος της  Γ.Σ. κ. Χριστόπουλος Ευάγγελος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα