ΑργολίδαCine Nafplio: Ραλφ εναντίον Ίντερνετ - Αιγαίο SOS - Η δαιμονισμένη Χάνα...

Cine Nafplio: Ραλφ εναντίον Ίντερνετ – Αιγαίο SOS – Η δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις

Ραλφ εναντίον Ίντερνετ 
Από Πέμπτη 22 Νοεμβρίου εως και Τετάρτη 28 Νοεμβρίου
Συνεχίζεται
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 4:45 το απόγευμα
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Α’ Προβολή 11:30 το πρωί
Β’ Προβολή 4:45 το απόγευμα
Στα Ελληνικά – Εισιτήριο 5 ευρώ

Ο “ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ” αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph.
ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Ruch, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope. Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

Αιγαίο SOS 
Από Πέμπτη 29 Νοεμβρίου
εως και Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
Ώρα – 7:30 το απόγευμα

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος ΣειΣμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Η δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις 
Από Πέμπτη28 Νοεμβρίου
εως και Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
Ώρα: 10 το βράδυ

Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed (Shay Mitchell), που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σωρό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σωρός μπορεί να έχει καταληφθεί από μια δαιμονική σκοτεινή δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα