Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας «Υπαπαντής του Χριστού» Λευκακίων, ευχαριστεί θερμά :

Την κ. Ελένη (Λέλα) χήρα Γεωργίου Μαρκόγιαννη το γένος Βασιλείου Οικονομόπουλου,για την μεγάλη προσφορά και δωρεά της, που είχε ως  αποτέλεσμα τον καθαρισμό και καλλωπισμό του κεντρικού Ενοριακού Ιερού Ναού των Λευκακίων «Υπαπαντή του Χριστού».

Την κ. Βασιλική χήρα Νικολάου Δρίτσα το γένος Περικλή Γεωργαντά, της οποίας η δωρεά είχε ως αποτέλεσμα την αγορά χαλιών για την εκκλησία.

Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τα τέκνα της πρώτης Αθανάσιο και Μαρία Τσακνή , διότι εκτός από την προσφορά της μητέρας τους, είχαν εθελοντική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του καθαρισμού, ιδιαιτέρως τον κ. Τσακνή, ο οποίος και με προσωπική χειρωνακτική εργασία φρόντισε για τον καλλωπισμό της εκκλησίας μας.

Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστεί επίσης τις κάτωθι ενορίτισσες, που με την προσωπική τους εργασία για πολλά χρόνια (δεδομένου ότι ο Ναός μας δεν διαθέτει νεωκόρο, λόγω οικονομικής δυσπραγίας και δυσχέρειας), επιλαμβάνονται της καθαριότητας και του καλλωπισμού της εκκλησίας μας :

Αρετ ήΜίχου, Ντίνα Μαρίνη, Κατίνα Γκιαούρη, Ελένη Σπυροπούλου, Άννα Μαρκόγιαννη,Βασιλική Γκιαούρη, Γιαννούλα Μίχου, Σπυρούλα Μιχοπούλου, Γωγώ Μιχοπούλου, ΜαίρηΓεωργαντά, Αθηνά Πεθεριώτη.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα