ΕλλάδαΟλοκληρώθηκε η περιοδεία του Γ.Μπουντρούκα στην Μεσσηνία

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Γ.Μπουντρούκα στην Μεσσηνία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Μπουντρούκα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
Την περασμένη Τετάρτη, ο κ. Μπουντρούκας επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Καλαμάτας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι προκλητικά απούσα και δε συμβάλει προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του Νοσοκομείου της Καλαμάτας και της Κυπαρισσίας.
Στο διάλογο που αναπτύχθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και κατέγραψε τα σημαντικότερα ζητήματα που του έθεσαν οι εργαζόμενοι στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Μεσσηνίας τονίζοντας ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά κυρίως με τα θέματα των υποδομών των Νοσοκομείων διευκολύνοντας έτσι την ομαλή λειτουργία τους.
Δεύτερος σταθμός της επίσκεψης του κ. Μπουντρούκα στη Μεσσηνία ήταν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Μεσσηνίας» όπου συναντήθηκε με τοπικά αγροτικά συνδικαλιστικά στελέχη και με τη Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού.
Στη συζήτηση που έγινε στην «Ένωση» οι εκπρόσωποι των αγροτών της Μεσσηνίας έβαλαν με ένταση το θέμα του δάκου που έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στις ελαιοκαλλιέργειες και ζήτησαν την άμεση λήψη μέτρων για την ανακούφιση των ελαιοπαραγωγών.
Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών της Μεσσηνίας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε τη στήριξή του στον αγώνα που κάνουν για να αποζημιωθούν πλήρως οι παραγωγοί σε όλες οι πληγείσες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τόνισε ότι οι ευθύνες της σημερινής Περιφερειακής Αρχής είναι μεγάλες και πρέπει άμεσα να διερευνηθούν και να αποδοθούν.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε διαδοχικά τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας». Σε όλους τους Μεσσηνιακούς Δήμους που επισκέφτηκε το κλίμα για τον κ. Μπουντρούκα ήταν θετικό και το μήνυμα που έλαβε από όλες τις πλευρές ήταν ότι η Νέα Περιφερειακή Αρχή που θα προκύψει στις εκλογές του Μαίου του 2019 θα πρέπει να αλλάξει πλεύση και ότι θα πρέπει να κινηθεί με τους όρους που επιβάλλει η κοινωνία και όχι η …επικοινωνία!
Αυτή η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες της Πελοποννήσου στο πρόσωπό μου με κάνει κάθε μέρα όλο και πιο αισιόδοξο για το τελικό αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή και την επόμενη μέρα να αρχίσουμε να δουλεύουμε για την Πελοπόννησο που όλοι θέλουμε, για την Πελοπόννησο που όλοι αξίζουμε” δήλωσε επιστρέφοντας στην Τρίπολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα