Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΤην Ημέρα Εθελοντισμού γιόρτασαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Την Ημέρα Εθελοντισμού γιόρτασαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Την περασμένη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους γιόρτασαν την Ημέρα Εθελοντισμού.

Κατασκευάσανε χάρτινα, ξύλινα στολίδια και στεφάνια, ζωγράφισαν ξύλινες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και στολίσανε το σχολείο γιορτινά. Παρασκευάσανε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά για να τα προσφέρουν σε οικογένειες του σχολείου που βρίσκονται σε ανάγκη και συγκέντρωσαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του σχολείου. Κατασκευάσανε τη φάτνη των Χριστουγέννων με τη βοήθεια του Πατέρα Ιωσήφ από τον ιερό ναό της Παναγίας Κατακεκρυμμένης. Δημιούργησαν πανό με κολάζ σε μουσαμά για την Ημέρα Εθελοντισμού.

Οι μαθητές του τμήματος ΣΤ1 αφηγήθηκαν στους συμμαθητές τους, σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη γωνιά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, το παραμύθι «Το δώρο της Παπλωματούς». Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι που μιλά για τη χαρά της προσφοράς. Με αφορμή το παραμύθι όλα τα παιδιά εκφράστηκαν εικαστικά δημιουργώντας ένα υπέροχο patctwork.

Προσφέρθηκαν σε όλους γλυκά και αναμνηστικά δώρα, προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα