ΑργολίδαΧιλιάδες καπάκια μαζεύτηκαν στο Ναύπλιο για αγορά αμαξιδιών

Χιλιάδες καπάκια μαζεύτηκαν στο Ναύπλιο για αγορά αμαξιδιών

Στα πλαίσια της δράσης συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών πωμάτων οι μαθητές του 2ου και 5ου δημοτικού σχολείου Ναυπλίου μάζεψαν πλαστικά καπάκια τα οποία και παρέδωσαν προς ανακύκλωση στους υπεύθυνους της δράσης.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και τους δασκάλους των σχολείων που ενημέρωσαν τα παιδιά για τα οφέλη της ανακύκλωσης αλλά και τη προσφορά στον συνάνθρωπο, αφού τα αμαξίδια που αγοράζονται από την δράση συλλογής και ανακύκλωσης δίδονται σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (ως σημείο συλλογής) μάζεψαν πολλά πλαστικά καπάκια για την δράση συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών πωμάτων με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Ανάμεσα στα 16 αμαξίδια που έχουν ήδη δοθεί από την δράση, το Νοσοκομείο Ναυπλίου έχει παραλάβει ήδη δύο (2) για την εξυπηρέτηση του κοινού.
Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στο εξαιρετικό προσωπικό του Νοσοκομείου για τη συλλογή.

Οι υπεύθυνοι της δράσης Γιώργος Λυσίκατος – Παναγιώτης Τούμπας.

Το 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, για άλλη μια φορά, μάζεψε και πρόσφερε καπάκια, με σκοπό την αγορά ειδικού αμαξιδίου ΑΜΕΑ. Οι μαθητές, οι καθηγητές αλλά και οι γονείς των παιδιών, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοιου είδους πράξεις αλληλεγγύης.

Συντονιστής της πρωτοβουλίας στο σχολείο είναι ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Μερμίγκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα