Αργολίδα«Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα’’ στον Πολυχώρο «Αrtικι’’

«Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα’’ στον Πολυχώρο «Αrtικι’’

Με αφορμή τα 5 χρόνια ύπαρξης και πολιτιστικής προσφοράς της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης, διοργανώνουν την πρώτη παράσταση της σεζόν με τίτλο: «Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα» η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Αrtικι’’ σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τον Αθηναϊκό θεατρικό θίασο ‘’Μορφές Έκφρασης». Η παράσταση είναι διπλή: στις 17:30 και στις 19:30.
Η παράσταση αφορά τα ελληνικά χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα σε ένα θεατρικό πάντρεμα που θα σας ξετρελάνει !!! 12 Ηθοποιοί & τραγουδιστές και περίπου 30 χορευτές της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης είναι έτοιμοι να παρασύρουν μικρούς & μεγάλους σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικους !!!

Ανάμεσα στα άτομα του θεατρικού θιάσου και ο συντοπίτης: Δημήτρης Σκούρτης.

Κάλαντα, δρώμενα, χοροί αλλά και μύθοι για τους τρομερούς καλικαντζάρους θα ξετυλιχτούν μπροστά μας για να μας μεταφέρουν σ’ έναν κόσμο σχεδόν παραμυθένιο πια, που όμως είναι ριζωμένος στην καρδιά μας. Ένα Ελληνικό Musical με ζωντανή μουσική: Γκάιντα, Κλαρίνο, Κιθάρα, φλογέρες, κρουστά, μεταλλόφωνα, ξυλόφωνα, χορό και φυσικά πολύ Χριστουγεννιάτικη αγάπη.
Σκηνοθεσία:
Θωμάς Κινδύνης
Κείμενα: Ματίνα Τσιγκούνη
Χοροδιδάσκαλος – Επιμέλεια χορευτικής παρουσίασης: Κωστής Σκούρτης 
Διοργάνωση : Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης.

Είσοδος : 7€
Τηλ. Κρατήσεων : 6978826680 και 6986699406

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα