Home Αργολίδα Cine Nafplio: SpiderMan – Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει – THE GRINCH

Cine Nafplio: SpiderMan – Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει – THE GRINCH

0

*24 Δεκεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου θα είμαστε κλειστά

Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

ΠΕΜΠΤΗ 20 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Δεκεμβρίου
ΩΡΑ: 3:15 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22, ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Δεκεμβρίου
Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ 12:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ 3:15 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Μία απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωτόγνωρη αισθητική που διευρύνει τον κόσμο του animation και το σύμπαν των υπερηρώων μέσα από τη καλοχτισμένη ιστορία της και την αναφορά στη – δουλεμένη στο χέρι – Χρυσή Εποχή των κόμικς. 

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο μισός Αφροαμερικανός μισός Πορτορικανός έφηβος Miles Morales ζει στο Μπρούκλιν και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν. Η ζωή του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη και αποκτά υπερδυνάμεις. Εντωμεταξύ, ο δαιμόνιος Kingpin έχει κατασκευάσει έναν πυρηνικό επιταχυντή που ανοίγει την πύλη σε άλλα παράλληλα σύμπαντα, έλκοντας διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man στον κόσμο του Miles. Ο νεαρός θα μάθει να αποδέχεται τις προκλήσεις και τις ευθύνες ενός υπερήρωα, ενώ θα καταλάβει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει τη μάσκα του ήρωα και να αναλάβει δράση για καλό σκοπό. 

Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει

ΠΕΜΠΤΗ 20, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21, ΣΑΒΒΑΤΟ 22, ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Δεκεμβρίου
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΩΡΑ: 6:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΩΡΑ: 9:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. 

ΥΠΟΘΕΣΗ: Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου. 

THE GRINCH – ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22, ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Δεκεμβρίου
ΩΡΑ: 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Ο Γκριντς είναι κακούλης. Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς να σου τη σπάσουν τα Χριστούγεννα!

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας. 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version