Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΓ.Ν. Αργολίδας: Καταγγέλλει ψευδή δημοσιεύματα

Γ.Ν. Αργολίδας: Καταγγέλλει ψευδή δημοσιεύματα

Σχετικά με δημοσιεύματα και λοιπές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες Μ.Μ.Ε. περί αδυναμίας κάλυψης των ορθοπεδικών περιστατικών από το Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ το διήμερο των Χριστουγέννων.

Ενημερώνουμε τους πολίτες του νομού μας ότι όλα τα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. και έκαναν λόγο για έλλειψη ορθοπεδικής κάλυψης του νομού από το Γ.Ν. Αργολίδας, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η Διοίκηση είχε εγκαίρως μεριμνήσει και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου είχε τεθεί σε ετοιμότητα η Ορθοπεδική Κλινική της Ν.Μ. Άργους για όλες τις ημέρες που εφημέρευε Ν.Μ. Ναυπλίου. Έτσι όλα τα έκτακτα ορθοπεδικά περιστατικά που χρειάστηκαν χειρουργική αντιμετώπιση και νοσηλεία διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στην Ν.Μ. Άργους όπου και αντιμετωπίστηκαν.

Συνιστά κατάφωρη στρέβλωση της πραγματικότητας να δημοσιεύονται τέτοιου είδους αναληθή γεγονότα όταν είναι γνωστό το μέγεθος του επιτελούμενου έργου από την Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. Αργολίδας η οποία πραγματοποιεί  περί τις 1.200 χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύει συνολικά περί τους 1.800 ασθενείς ετησίως. Μάλιστα λόγω της φήμης της συγκεκριμένης κλινικής προσέρχεται σε αυτή και σημαντικός αριθμός κατοίκων από άλλους νομούς, σε ποσοστό που αντιπροσωπεύει το 20% των παραπάνω περιστατικών.

Διαβεβαιώνουμε για μία ακόμη φορά τους πολίτες του νομού μας ότι το Γ.Ν. Αργολίδας πορεύεται με μοναδικό γνώμονα την εξασφάλιση της αδιάλειπτης παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς όλους τους προσερχόμενους ασθενείς. Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική και γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο από τη Διοίκηση όσο και από το σύνολο των ιατρών και όλων εργαζομένων στις δύο νοσηλευτικές μονάδες.

Το Δ.Σ. του Γ.Ν. Αργολίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα