ΑργολίδαΝΔ: Ανακοίνωσε την Παναγιωτοπούλου στην Αργολίδα

ΝΔ: Ανακοίνωσε την Παναγιωτοπούλου στην Αργολίδα

Ως υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας τελικά θα ριχτεί στη προεκλογική μάχη η γνωστή Αργεία Καρδιολόγος και πολιτικός Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Μετά τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η κ. Παναγιωτοπούλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ως υποψήφια βουλευτής στο νομό Αργολίδας! Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή αυτή και τον διαβεβαιώ οτι θα φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που δείχνει στο πρόσωπό μου! 

Μετά την πολυετή διαδρομή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα κομματικά όργανα της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να με θέσει στην κριση συμπολιτών μου. Νιώθοντας την τιμή και την ευθύνη , δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τους πολίτες της Αργολίδας, την Ελλάδα και το κόμμα μου, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.

Ζητώ να με εμπιστευθείτε, αποτιμώντας τη δημόσια παρουσία μου μέχρι σήμερα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον πολιτικό στίβο.

Το «κάτι πρέπει να κάνω» είναι πάντα πιο αποτελεσματικό από το «κάτι πρέπει να γίνει». Με βάση αυτή την αρχή πολιτεύομαι και ζητώ την ψήφο σας στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές,  ώστε η ΝΔ να σχηματίσει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, μόνη ικανή συνθήκη αναστροφής της πορείας της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα