Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΠεριφέρειαΠ. Τατούλης «Πρότυπο ανιδιοτελούς πατριωτισμού η προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος»

Π. Τατούλης «Πρότυπο ανιδιοτελούς πατριωτισμού η προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος»

«Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε μαζί σας. Γιατί έχετε αποδείξει ως Σώμα, ως ένας θεμελιώδης θεσμός της Ελληνικής πολιτείας, ότι υπηρετείτε με τον πιο ανιδιοτελή τρόπο το πατριωτικό σας καθήκον και το κάνετε με θυσίες. Με τις προσωπικές σας θυσίες, με οικογενειακές και οικονομικές θυσίες και σε πολλές περιπτώσεις με την ίδια σας τη ζωή. Γι’ αυτό είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε κοντά σας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την κοπή της πίτας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας την Τρίτη 29 Ιανουαρίου.

«Όπου υπάρχει ανάγκη ξέρουμε ότι έχουμε κοντά μας ένα σημαντικό σύμμαχο. Ο σύμμαχός μας αυτός είναι οι πυροσβεστικές υπηρεσίες. Μαζί με τις στρατιωτικές υπηρεσίες, μαζί με τα σώματα ασφαλείας, μαζί με τις λιμενικές υπηρεσίες είμαστε υπερήφανοι για τον υψηλό βαθμό ευθύνης που υπάρχει στην Περιφέρειά μας με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας» τόνισε ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι «η συνεργασία μου με το πυροσβεστικό σώμα, τόσο ως Περιφερειάρχης, όσο και τα χρόνια που βρισκόμουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, ήταν ιδιαιτέρως ευαίσθητη, έντιμη και αποτελεσματική».

Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε ακόμα ότι με το πρόγραμμα των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε «ενισχύουμε τις υποδομές των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Θέλω επίσης να ανακοινώσω ότι μόλις λήξει αυτό το πρόγραμμα θα υπάρξει άλλο ένα ισόποσο πρόγραμμα με κύρια αναφορά στη Μεσσηνία, την Κορινθία και τις υπόλοιπες περιοχές που οι υποδομές είναι ελλιπείς. Δηλαδή σε περιοχές που η αρτιότητα και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών αποτελεί και τη μεγαλύτερη εγγύηση της αποτελεσματικότητας». «Ο πατριωτισμός αποτελεί την υπερβάλλουσα αξία προκειμένου αυτός ο τόπος να βρίσκει το δρόμο του σε κρίσιμες περιόδους» τόνισε τέλος ο Πέτρος Τατούλης. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα