ΑργολίδαΣούλης Γανώσης: «Να βάλουμε την Ερμιονίδα στο κέντρο των αποφάσεων»

Σούλης Γανώσης: «Να βάλουμε την Ερμιονίδα στο κέντρο των αποφάσεων»

Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη τάχθηκε σε θεσμικό επίπεδο, ο Δημοφιλής επιχειρηματίας από την Ερμιόνη Σούλης Γανώσης.
Η ως άνωθεν πολιτική συνεργασία, ασφαλώς αποτελεί μια προεκλογικά – ορθή Στρατηγική του ισχυρού Περιφερειάρχη, ο οποίος δεν διστάζει να ανανεώσει το ψηφοδέλτιο του με στελέχη άφθαρτα μεν, γνωστά δε, κυρίως για τις πολυσχιδείς τους κοινωνικές δραστηριότητες.

Διαβάστε την ακόλουθη ανακοίνωση του νεοεισαχθέντος υποψηφίου στο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος», Σούλη Γανώση, σχετικά με τους λόγους που τον ώθησαν να κατέβει στον νευραλγικό πολιτικό στίβο των Περιφερειακών εκλογών:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι Αργολιδείς- συντοπίτες,
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» και επικεφαλής τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Η μακρόχρονη πολιτική του παρουσία, το έργο του, η προσωπικότητα του και το ήθος του με οδήγησαν αμέσως στην απόφαση να αποδεχτώ την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του στην Αργολίδα.
Στόχος μου είναι να βάλω την Ερμιονίδα πιο κοντά στο κέντρο αποφάσεων της Περιφέρειας και να διεκδικήσω, ότι περισσότερο για την Ερμιονίδα και την Αργολίδα μέσα από την συμμετοχή μου στο συνδυασμό και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Πρέπει να κάνουμε πιο γνωστά τα προβλήματα της Ερμιονίδας και να δρομολογήσουμε την επίλυση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα