Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΤάσος Λάμπρου: Οι ευθύνες του δημάρχου Ερμιονίδας

Τάσος Λάμπρου: Οι ευθύνες του δημάρχου Ερμιονίδας

Ας λέμε την αλήθεια, όλες αυτές οι παρανομίες και οι παρατυπίες που έχουν γίνει στην ΔΕΥΑΕΡ και πληγώνουν τις τσέπες των Δημοτών μας, ευνοώντας τον περίγυρο της Δημοτικής Αρχής, έχουν την στρατηγική, τον προγραμματισμό, την σφραγίδα και την υπογραφή του Δημάρχου κ. Δημήτρη Σφυρή. Εδώ και τρία χρόνια τους είχα επισημάνει, ότι στη ΔΕΥΑΕΡ υπήρχε μηχανισμός απευθείας αναθέσεων και λειτουργία παραμάγαζου με εξαρτήσεις, ότι όλες αυτές οι ατασθαλίες που γίνονταν είναι παράνομες και παράτυπες και ότι κάποτε θα βγουν στην επιφάνεια.

Και ο κ. Δήμαρχος αντί να επιληφθεί του θέματος όπως είχε υποχρέωση να κάνει, υπέβαλε μήνυση στο πρόσωπό μου για να με φιμώσει πιστεύοντας ότι έτσι θα εμποδίσει το αντιπολιτευτικό μας έργο. Και φτάσαμε σήμερα με την ανοχή του Δημάρχου, να πληρώνουν επιλεκτικά εργολάβους της αρεσκείας τους και να αφήνουν απλήρωτους κάποιους άλλους, με αποτέλεσμα οι θιγμένοι – ριγμένοι εργολάβοι με δικαστικές αποφάσεις να δεσμεύουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΔΕΥΑΕΡ, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για μια ακόμα φορά.

Και ο Δήμαρχος να Σφυρίζει δήθεν αδιάφορα!!!!!!

Όλα αυτά με χρήματα που έχουν αρπάξει με τα χαράτσια τους από τις τσέπες των Δημοτών.

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, δεν υπάρχει άλλη λύση. Εάν Εσείς με την ψήφο σας, μας δώσετε την εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο Ερμιονίδας, θα καταργήσουμε την αμαρτωλή και καταχρεωμένη ΔΕΥΑΕΡ, που την έχουν καταστήσει εστία διαφθοράς. Με αυτόν τον τρόπο θα κλείσουν τα παραμάγαζα, θα σταματήσουν οι απευθείας αναθέσεις, θα καταργηθούν τα χαράτσια του 80% και για όλα αυτά θα αποφασίζει με διαφάνεια μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο που εσείς θα έχετε επιλέξει. Η μοναδική λύση είναι αυτή και με αυτό τον τρόπο εμείς θα σεβαστούμε τα χρήματα των Δημοτών μας

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΡΌ.ΣΥ.ΕΡ.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα