ΑργολίδαΓραφείο στο Κρανίδι άνοιξε το Επιμελητήριο Αργολίδας

Γραφείο στο Κρανίδι άνοιξε το Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας  στο πλαίσιο των Αναπτυξιακών δράσεων που στηρίζει για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, συμμετέχει, υποστηρίζει και συνεργεί σε κάθε δράση και πρωτοβουλία που συμβαδίζει με τους παραπάνω στόχους.

Κατάφερε να υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ερμιονίδας, που είναι η δημιουργία γραφείου του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι, γεγονός που άλλωστε αποτέλεσε κύρια προγραμματική δέσμευση και για πολλά έτη πάγιο αίτημα των μελών του από την περιοχή.

Με τη φυσική παρουσία πλέον του Επιμελητηρίου στην Ερμιονίδα, οι επιχειρηματίες της περιοχής μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση για τις συναλλαγές τους, να εξασφαλίσουν την επαρκή και έγκαιρη ενημέρωσή τους για τις δράσεις που υλοποιεί, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, την εκθεσιακή δραστηριότητα, τα επιδοτούμενα προγράμματα και να αξιοποιήσουν όλες τις σύγχρονες  υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο.

Από 1η Φεβρουαρίου 2019 τα μέλη στην Ερμιονίδα μπορούν να επισκεφθούν για την εξυπηρέτησή τους το γραφείο που  βρίσκεται επί της οδού Μιχ. Χάσπαρη 1 στο κέντρο του Κρανιδίου ή να επικοινωνήσουν στο τηλ: 2754029413 και στο e-mail: ebearkranidi@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα