Αργολίδα Επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο πραγματοποίησε ο «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

Επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο πραγματοποίησε ο «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

0

Με υλοποίηση νέων πρωτότυπων δράσεων για τα μέχρι τώρα δεδομένα του Συλλόγου, συνεχίζει ο ιστορικός Σύλλογος των Απανταχού Ναυπλιέων τις εκδηλώσεις του. Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου πραγματοποίησε επίσκεψη-ξενάγηση στο Χριστιανικό και Βυζαντινό Μουσείο των Αθηνών, με ιδιαίτερη έμφαση στο τμήμα προβολής του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ.

Μεγάλη πραγματικά η προσήλωση των μελών που αγκάλιασε για μια ακόμη φορά την νέα αυτή πρωτοβουλία του Δ.Σ., το οποίο και είχε οργανώσει άψογα την εκδήλωση. Επί τρεις ώρες ξεναγήθηκαν στα μοναδικά εκθέματα του Μουσείου υπό την καθοδήγηση της εκπληκτικής ξεναγού κ. Παυλίδου και επισκέφθηκαν το τμήμα προβολής του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ. Θαυμάζοντας την καταπληκτική αναπαράσταση-απεικόνιση του κορυφαίου  για τον χριστιανισμό προσκυνήματος.

Η προσέλευση των μελών του Συλλόγου, ιδιαίτερα των νέων μελών που ήταν παρόντα στην εκδήλωση μας συγκίνησε, αποδεικνύοντας τη νέα δυναμική του Συλλόγου και την συνέχιση της δημιουργικής πορείας του με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των Αναπλιωτών μεταξύ μας και δίνοντας μια Αναπλιώτικη αύρα στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version