Αργολίδα Κατερινάκος και Πανούσης υποψήφιοι με το συνδυασμό του Π. Αναγνωσταρά

Κατερινάκος και Πανούσης υποψήφιοι με το συνδυασμό του Π. Αναγνωσταρά

0

Ονομάζομαι Βαγγέλης Κατερινάκος. Γεννήθηκα το 1979 και μεγάλωσα στο Ναύπλιο. Γονείς μου είναι ο Πέτρος και η Κωνσταντίνα Κατερινάκου.
Από παιδί, μου άρεσε η επαφή – η σχέση και η αγάπη που έδειχνε ο πατέρας μου για τους ανθρώπους γύρω του και για τον τόπο του. Το 1995, αποφάσισα να τον ακολουθήσω στην επιχείρηση του «ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΟΣ» και σιγά σιγά να την εξελίξω αι αυτό προσπαθώ μέχρι σήμερα. Το 2004, παντρεύτηκα με την Κατερίνα Υψηλάντη και μαζί αποκτήσαμε δυο αγοράκια, τον Μιχαήλ και τον Ραφαήλ. Έχοντας λοιπόν γίνει πατέρας, η αγωνία και η ανησυχία μου για ένα καλύτερο αύριο μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Γι’ αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ, μαζί με άλλους συμπολίτες μου, στο συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, για να ομορφύνουμε και να αξιοποιήσουμε τον τόπο μας όσο καλύτερα μπορούμε.

Κατοικώ στο Ναύπλιο από το 1984 όπου εργάζομαι ενώ η οικογένεια μου επιχειρεί στην πόλη του Ναυπλίου. Είμαι παντρεμένος με την Καμβά Ευαγγελία του Ιωάννη, Ιδιωτικό Υπάλληλο και έχουμε δυο τέκνα τον Δημήτρη, τελειόφοιτο του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, Λιμενικό Υπάλληλο και την Μαρία Αλεξάνδρα, οικονομολόγο, Επιχειρηματία στο Ναύπλιο. Είμαι Δημόσιος υπάλληλος και έχω διατελέσει: Προϊστάμενος της Ελληνικής Αγροφυλακής στο Νομό Αργολίδας, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης της Ελληνικής Αγροφυλακής στην  Περιφέρεια  Πελοποννήσου, ενώ σήμερα υπηρετώ ως Προϊστάμενος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Αλλοδαπών, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος κ Ιονίων Νήσων. Είμαι οικονομολόγος, μέλος του οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. Η Τετραετία που έρχεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  και ειδικότερα το Δήμο Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας,  είναι μία  περίοδος μεταβατική και ταυτόχρονα εναρκτήρια της νέας εποχής που φαίνεται να έρχεται για την χώρα μας. Η όλο και μικρότερη οικονομική εξάρτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Κεντρική Εξουσία, θα την μετατρέψει σε πραγματική αυτοδιοίκηση. Στο νέο περιβάλλον πρωταγωνιστές θα είναι οι Δήμοι, οι οποίοι, με σύγχρονη αντίληψη Διοίκησης θα στοχεύουν στην εξωστρέφεια. Σύγχρονη αντίληψη Διοίκησης, είναι αυτή που αντιλαμβάνεται την νομιμότητα, ως ένα προστατευτικό πλαίσιο, έξω από το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει επωφελής και σωστή απόφαση για τον Δήμο και τους Δημότες του. Σύγχρονη αντίληψη Διοίκησης ενός Δήμου, είναι αυτή που βελτιώνει ουσιαστικά την καθημερινότητα του Δημότη και κυρίως την αξιοπρέπειά του, αλλά και διαμορφώνει το σωστό υπόβαθρο για το «επιχειρείν» . Σύγχρονη αντίληψη της Διοίκησης ενός Δήμου, είναι αυτή που έχει καταστήσει κτήμα της, την γνώση ότι η επίτευξη των στόχων της διέρχεται μέσα από την συναίνεση των Δημοτών και την συμμετοχικότητα. Η σύγχρονη αντίληψη της Διοίκησης ενός Δήμου οφείλει να δρα επιτελικά και να είναι δεκτική σε νέες ιδέες, μακριά από συντεχνιακές λογικές και αγκυλώσεις του παρελθόντος, έχοντας πάντα ως μοναδικό κριτήριο και γνώμονα το συμφέρον του Δημότη. Η πολιτική πρακτική του νυν Δημάρχου και της νυν Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ναυπλίου, έχει καταδείξει και αποδείξει, αντίληψη Διοίκησης εγκλωβισμένη στο παρελθόν, με κανένα από τα ανωτέρω περιγραφόμενα χαρακτηριστικά να την διακρίνει.
Αγαπητές Συνδημότισσες – Αγαπητοί Συνδημότες
Με αυτή την ανάγνωση των δεδομένων ως προς το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών, αλλά και ως προς τις αρχές οι οποίες πρέπει να διέπουν την Δημοτική Αρχή, για την Διοίκηση του Δήμου, ανάγνωση η οποία αντικατοπτρίζει την πολιτική μου θεώρηση αλλά και το αξιακό μου υπόβαθρο, 
τίθεμαι στην κρίση σας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Ναυπλίου με τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, «Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά» τον μόνο  που μπορεί να καταστήσει το Ναύπλιο  Πρωτεύουσα ξανά και ΖΗΤΩ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ για ένα «νέο» Ναύπλιο με ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ των δημοτών για ένα «νέο» Δήμο Ναυπλίου με όραμα και το βλέμμα στο μέλλον.

Με τιμή
Πανούσης Δ. Χαράλαμπος Οικονομολόγος

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version