Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΟικονομική ενίσχυση 1.100.000€ στον Δήμο Επιδαύρου για την αντιμετώπιση των ζημιών

Οικονομική ενίσχυση 1.100.000€ στον Δήμο Επιδαύρου για την αντιμετώπιση των ζημιών

Με την ευκαιρία της πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για την χρηματοδότηση ποσού ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων ευρώ (1.100.000€) για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Επιδαύρου, Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018», επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Γεώργιος Δέδες το Δημαρχείο του Δήμου Επιδαύρου.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες, ο Δήμαρχος κ. Γκάτζιος Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γκιόλας Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου.

Στην εν λόγω συνάντηση έγινε αναφορά, από τον Δήμαρχο και τους παρευρισκομένους, για το προγραμματισμό του Δήμου σε έργα υποδομών και τις ανάγκες γενικότερα της περιοχής. Τέλος, διαπιστώθηκε από όλες τις πλευρές, η καλή συνεργασία και συνεννόηση του Δήμου και της Κεντρικής Κυβέρνησης και εκφράστηκε η ικανοποίηση από την πλευρά του Δήμου, στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που προέκυψαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα