ΑργολίδαΠαπαγεωργίου – Γιαννακάκη και Σιάννας στον συνδιασμό του Π. Αναγνωσταρά

Παπαγεωργίου – Γιαννακάκη και Σιάννας στον συνδιασμό του Π. Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Γιαννακάκη Αναστασία(Ναστάζια). Κατάγομαι από την Αγία Τριάδα. Γονεις μου είναι ο Μιχάλης Γιαννακάκης ,αρχιτέκτων μηχανικός και η Εφη Γιαννακάκη καθηγήτρια Αγγλικών. Γεννημένη το 1983, έχω ένα γιο 8 χρονών το Δημήτρη. Είμαι μέλος ως Πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στις ενισχύσεις κτιρίων από το 2005 του Αρχιτεκτονικού Γραφείου Γιαννακάκη που ασχολείται με μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές. Επέλεξα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά διότι γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα των πολιτών και τις μεγάλες τομές και αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Η δημιουργία είναι η καθημερινότητα μου και έχω ανάγκη να την προσφέρω και σε σας.

Ονομάζομαι Ελένη Παπαγεωργίου και είμαι ιδιωτική υπάλληλος. Έχω εργαστεί σε επιχειρήσεις της περιοχής μας ως υπεύθυνη καταστημάτων. Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω στην εξέλιξη και την αναβάθμιση του δήμου μας. Αποδέχτηκα τη πρόσκληση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά ο οποίος έχει τις απαραίτητες γνώσεις όσον αφορά τη διοίκηση του δήμου. Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας Πρωτεύουσα ξανά!

Ονομάζομαι Χρήστος Σιάννας. Ζω και εργάζομαι μόνιμα στο Ναύπλιο ως ελεύθερος επαγγελματίας – ηλεκτρολόγος. Είμαι πατέρας δύο παιδιών του Σταύρου και του Άγγελου. Αποφάσισα να συστρατευθώ και εγώ με τη σειρά μου στο κάλεσμα του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με γνώμονα το καλό του τόπου μας. Η εμπειρία του κ. Αναγνωσταρά στην διοίκηση του Δήμου αποτελεί την ελπίδα για έναν καλύτερο Δήμο προς όφελος των δημοτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα