Home Αργολίδα Απογευματινός περίπατος για τα μελή του συλλόγου «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

Απογευματινός περίπατος για τα μελή του συλλόγου «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όπως από την περσινή χρονιά αποφάσισε να διοργανώσει ένα απογευματινό περίπατο για τα μέλη του Συλλόγου μέσα στη μεγάλη Τεσσαρακοστή με κύριο θέμα την παρακολούθηση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου σε διάφορα Μοναστήρια και προσκυνήματα εντός Αττικής.

Πέρσι είχαν επισκεφθεί την Ιερά Μονή Εισοδείων της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Φέτος κατευθυνθήκαν στο πασίγνωστο προσκύνημα του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στην Καμάριζα Λαυρίου για να παρακολουθήσουν την Γ΄στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Με χαρά διαπιστώσαν ότι η πρόσκληση είχε τεράστια ανταπόκριση από τα μέλη του συλλόγου που επιβραβεύουν τις νέες δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προσκεκλημένος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής  κ.κ.Νικόλαος, ο οποίος τους συγκίνησε όλους με το μεστό του λόγο αναφέροντας και από άμβωνος την επίσκεψή στο Προσκύνημα.

Μετά όπως είχε προγραμματίσει το Διοικητικό Συμβούλιο κατευθυνθήκαν στην παραλία του Λαυρίου για ουζοκατάσταση.  Γέλια – Κουβέντες, γνωριμίες καινούργιες των μελών – όμορφη ατμόσφαιρα, που αυτός είναι ο σκοπός του Συλλόγου – σύσφιξη των σχέσεων των Αναπλιωτών μεταξύ τους. Στο τέλος  ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα μέλη ευχόμενος Καλό Πάσχα και ιδιαίτερα το μέλος του Δ.Σ. κ. Ηλία Κρίππα που είχε την όλη επιμέλεια της διοργάνωσης.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version