Home Αργολίδα Διεκδικεί ξανά το Πορτοχέλι

Διεκδικεί ξανά το Πορτοχέλι

0

Την Τοπική Κοινότητα του Πορτοχελιού θα διεκδικήσει εκ νέου ο νυν Πρόεδρος της, Μανώλης Τριγκάκης, που ζητά την ουσιαστική ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών προς το πρόσωπο του.Διαβάστε το παρακάτω σχετικό ανακοινωθέν.

Σεπτέμβριος 2014 – Απρίλιος 2019. Ξεκινήσαμε με τη δική σας εντολή και συνεχίζουμε μια πορεία ανάπτυξης, με ήθος, όραμα, εργατικότητα, συλλογικότητα και συνέπεια.
Δεν ήταν εύκολο.
Κινηθήκαμε με σεβασμό απέναντι στους δημότες μας, τους φίλους και τους επισκέπτες μας.
Τύχαμε της απολύτου εμπιστοσύνης σας και συνεργαστήκαμε με όλους τους Πολιτιστικούς, Καλλιτεχνικούς και Επαγγελματικούς Συλλόγους του Δήμου μας προσφέροντας αμέριστα τη βοήθεια μας.
Το Κοινωνικό και φιλανθρωπικό μας έργο, η καθημερινή στήριξη σε όσους μας έχουν ανάγκη είναι πρωτοπόρο για τα χρονικά του Πόρτο-Χελίου.
Θέσαμε συγκεκριμένους στόχους και τηρήσαμε την υπόσχεση μας με προτεραιότητα σε έργα υποδομής στους τομείς της Παιδείας, του Αθλητισμού, της Κοινωνικής Πολιτικής, της Καθαριότητας.
Και φυσικά του Πολιτισμού, γιατί αυτός είναι ο καθρέπτης.
Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν κι αυτό το ξέρουν ακόμα και όσοι δεν μπορούν να το παραδεχτούν δημόσια.
Αξιοποιούμε δημιουργικά για τον τόπο όλες τις γνωριμίες μας.
Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των δωρητών που εμπιστεύτηκαν το σχέδιο και το έργο μας. Στήριξαν τον τόπο και στάθηκαν δίπλα μας σε μια περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, χρηματοδοτώντας τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήσαμε όπως

 • Η ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου
 • Η Τοποθέτηση στεγάστρου στο Νηπιαγωγείο για την προστασία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων
 • Η ανακαίνιση εκ θεμελίων του Κοινοτικού Καταστήματος
 • Η ανακαίνιση εκ θεμελίων και επαναλειτουργία του Κοινοτικού Ιατρείου.
 • Η ανάδειξη του διατηρητέου κτηρίου Μίληση σε κέντρο πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη προβολή
 • Η τοποθέτηση δεστρών στο λιμάνι μας,
 • Η προσφορά πετρελαίου για τη θέρμανση των μαθητών του Νηπιαγωγείο και του Δημοτικού Σχολείου.
 • Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανέγερσης νέου Δημοτικού Σχολείου με όλες τις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις και ανάγκες.
 • Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την κατασκευή και προμήθεια ενεργειακά αυτόνομων στύλων φωτισμού στη Μπάλτιζα και στη Λίμνη.
  Παράλληλα
  -Δουλέψαμε στον τομέα της Καθαριότητας ενημερώνοντας με ειδικά φυλλάδια για την προστασία του περιβάλλοντος
 • Επιβάλλαμε πρόστιμα σε όσους δεν σεβάστηκαν τον κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου μας
 • Απομακρύναμε όλα τα διαφημιστικά και κάθε είδους ανακοινώσεις αναρτημένες στις κολώνες ΔΕΗ, ΟΤΕ που σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου είχαν τοποθετηθεί παράνομα.
 • Διοργανώσαμε Αθλητικούς Αγώνες και εκδηλώσεις, βραβεύσαμε αθλητές Τοπικών και Υπερμαραθωνίων αποστάσεων
 • Βραβεύσεις των μεγάλων δωρητών και ευεργετών του Πόρτο – Χελίου.
 • Συμμετείχαμε και συνδιοργανώσαμε Διεθνείς Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
 • Αναβαθμίσαμε τα Πολιτιστικά μας δρώμενα και γνωστοποιήσαμε τα έθιμά μας μέσα από την προβολή στα Μέσα Ενημέρωσης.
 • Προβάλαμε το Πόρτο-Χέλι και το Δήμο μας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από συμφωνίες υψηλού επιπέδου τηλεοπτικών γυρισμάτων και προβολών που πετύχαμε για λογαριασμό της Ουκρανικής, της Ολλανδικής, της Σουηδικής τηλεόρασης.
  Ως συνέχεια του ίδιου σχεδίου, τις επόμενες μέρες ξεκινούν τα ανάλογα γυρίσματα για την Σουηδική και τη Δανέζικη τηλεόραση.
  Στις εξαγγελίες των έργων μας δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει το «θα», μόνο το «πρέπει» και το «μπορούμε» γιατί αγαπάμε τον τόπο που γεννηθήκαμε και θεωρούμε αυτονόητο να κάνουμε όσα η ιστορία και ο ρόλος του επιτάσσουν.

Τώρα είμαστε πάλι εδώ, κοντά σας. Διεκδικώντας την ψήφο σας ως συνέχεια ενός έργου που ξέρετε, ζείτε και ελπίζουμε ότι εγκρίνετε. Εσείς αποφασίζετε για τη συνέχεια.

Μανώλης Τριγκάκης Πρόεδρος Δ.Κ.Πόρτο Χελίου
Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version